Løvblæser

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Som haveejer er efterårets nedfaldne blade et af de tilbagevendende fænomener, du skal forholde dig til, når sommer og sol bliver erstattet af kulde og blæst. Det kan hurtigt blive til store mængde af brune blade, når først det begynder at blæse om efteråret, og hvis du ikke gør noget ved de mange blade, kan det skabe problemer i haven.

Et tykt lag af blade på plænen kvæler græsset og skaber hvide plamager, mens de dejlig varme bunker også er perfekte ynglesteder for snegle og andre kryb. Derfor kan det betale sig at fjerne de mange blade, men skal du virkelig til at finde rive og sæk frem for at klare arbejdet? Ikke nødvendigvis, for med en moderne løvblæser bliver opgaven til en leg.

Er du på udkig efter andet praktisk udstyr eller værktøj til din have? Så læs med her og find inspiration til, hvordan du kan gøre livet som haveejer nemmere og mere komfortabelt.

Hvordan fungerer en løvblæser?

En løvblæser er kort sagt en stor blæsemaskine, der er udstyret med en kraftig motor, der kan imitere efterårets blæsevejr. Med en løvblæser kan du dog skabe blæst under lidt mere kontrollerede forhold, og netop derfor er løvblæseren den perfekte hjælper til at fjerne de mange nedfaldne blade fra plænen eller terrassen.

De fleste moderne løvblæsere er udstyret med et kraftigt batteri, så du får maksimal frihed til at bevæge dig rundt på din ejendom. Med et fuldt batteri får du muligheder for at arbejde i flere timer afhængigt at modellen, så du kan komme hele vejen rundt uden at stoppe op for at oplade.

Med moderne designs er løvblæseren også blevet en let sag, der typisk ikke vejer mere end 2-4 kg. Derfor er det nemt at komme rundt med løvblæseren uden at overbelaste kroppen, selvom du skal blæse blade i flere timer.

Hvad kan en løvblæser bruges til?

Ved et tryk på en knap kan du starte blæsevejret, og du kan nu i ro og mag blæse alle de mange blade sammen i bunker, så du nemt kan samle dem i en stor sæk og køre dem væk eller hælde dem på komposten.

Du kan også bare bruge løvblæseren til at fjerne blade fra plæne, indkørsel og terrasse ved at blæse dem ud i hækken, ud på marken eller lignende, så bladende ikke bliver et problem på de områder, du gerne vil holde fri for blade.