Vildmarksbad

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Hvis du elsker at opholde dig udenfor omkring dit hus, og hvis du elsker velvære og afslapning i det fri, er et vildmarksbad det helt rette valg for dig. Med et vildmarksbad kan du komme til at nyde haven og udelivet på en helt ny måde, mens et vildmarksbad på samme tid er en effektiv måde at slappe af og afstresse på i weekenden eller efter en lang dag.

Eller måske er du i stedet på udkig efter andre ting til haven? Så læs med her, hvor vi har samlet en række andre lækre produkter, der kan gøre dit liv sjovere og mere komfortabelt, når du opholder dig i haven.

Hvad er et vildmarksbad?

Et vildmarksbad er kort sagt et stort badekar i træ, der er lavet til at stå og blive brugt udenfor. Et vildmarksbad er typisk rundt, og de kommer i forskellige størrelser, så du kan få plads til enten to eller flere personer.

Et vildmarksbad er typisk indrettet med bænke nede i vandet, så alle i badet kan side godt og komfortabelt i det varme vand.

Et vildmarksbad er også udstyret med en ovn, som sørger for at varme vandet i badet op. Her kan du vælge mellem et vildmarksbad med indvendig eller udvendig ovn. Den indvendige ovn tager plads inde i selve badet, men det er en pladsbesparende løsning, der kan være et godt valg for dig, der har begrænset med plads til rådighed. Hvis du vælger et vildmarksbad med ekstern ovn, får du i stedet mere plads inde i selve badet, mens du dog skal bruge plads på at opbevare ovnen udenfor badet.

Masser af wellness i det daglige

Hvis du elsker at slappe af efter en lang dag, og hvis du gerne vil gøre wellness til en fast del af din dagligdag, er et vildmarksbad den helt rette investering. Med et vildmarksbad kan du nemlig nemt og hurtigt skabe en ægte wellness-stemning ude på terrassen eller i haven, for der findes ikke noget bedre end at sænke en træt krop ned i det varme vand.

Her vil du straks mærke, hvordan spændingerne i din krop løsnes, og du kan derfor komme helt ned i gear, mens udsigten til naturen omkring dig og himlen over dig kun gør oplevelsen endnu bedre og endnu mere afslappende.

Et vildmarksbad kan derfor fungere som et afstressende indslag i en travl hverdag, mens det også bare er hyggeligt at sidde i badet.