Løvsuger

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Når sommeren er forbi, og når vejret bliver koldt og vådt, kan du som haveejer trække indenfor for at nyde varmen. Der er nemlig ikke meget at give sig til uden døre, når årets grøntsagshøst er i hus, når græsset er slået for sidste gang, og når hække, buske og andre planter er blevet trimmet.

Sådan er det hvert fald, indtil alle bladende er faldet af træerne, for det kan skabe store udfordringer i haven, hvis mange blade får lov at ligge på græsplæne og i bede. Netop derfor har du sikkert tit set dine naboer gå rundt med riven i haven, og måske har du selv prøvet at rive de mange blade sammen med håndkræft.

Men der findes faktisk en bedre, sjovere og mere effektiv løsning, der vil gøre det til en fryd at komme ud i det kølige efterårsvejr for at fjerne blade. Denne løsning er naturligvis en løvsuger, der lynhurtigt og effektivt kan fjerne nedfaldne blade fra fortove og haver.

Derfor kan en løvsuger også være en god investering for dig, der har mange træer i haven, og som hvert år døjer med at få den store bladmængde under kontrol.

Sammen med en løvsuger kan også andet praktisk værktøj være en god investering. Du kan læse mere på vores hjemmeside og få inspiration til andre indkøb, der vil gøre havearbejdet nemmere og sjovere.

Hvad er en løvsuger?

En løvsuger er kort sagt en forvokset støvsuger, der er designet til at suge bladende i din have sammen, når de har sluppet deres træer. Med en løvsuger kan du nemt bevæge dig rundt i hele haven, og du kan nemt suge blade op fra både plæne, bede og buske.

En løvsuger sætter således tempo på oprydningen i haven, og du kan derfor slippe for at bruge mange timer flere gange om efteråret på at rive de nedfaldne blade sammen og køre dem væk.

Batteridrevet løvsuger

Når du skal købe en løvsuger, har du mulighed for at vælge en batteridrevet model. Denne type løvsuger giver dig stor fleksibilitet, da du kan komme rundt på hele din ejendom, uden at skulle trække et kabel. Derfor er denne model et godt valg for dig, der har en stor ejendom.

Eldrevet løvsuger

Hvis du ikke har noget imod at trække en ledning til din løvsuger, kan en eldrevet model være den rette løsning for dig. Her kan du nemlig typisk spare penge sammenlignet med den batteridrevne model.