Solseng

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Når sommeren melder sin ankomst med varme temperaturer og høj sol, findes der ikke noget bedre end at lægge sig ud under den blå himmel for at nyde det gode vejr. Det gøres bedst på terrassen, hvor du altid nemt kan hygge dig på egen hånd eller med venner og familie på mange forskellige måder.

Derfor kan det altid betale sig at gøre noget ud af terrassen, så den bliver indbydende, og så den giver dig de bedste muligheder for at nyde sommervejret, når det endeligt er her. Her er dine havemøbler naturligvis helt afgørende, og hvis du virkeligt elsker at slikke sol, behøver du ikke begrænse sig til de klassiske havestole.

Til at nyde solen på terrassen findes der ikke noget bedre valg end en solseng, som vil give helt nye muligheder for dig, der elsker at slappe af under den åbne himmel.

Er du på udkig efter andet udstyr til haven? Så læs mere her og find inspiration til dit næste indkøb.

Hvad er en solseng?

Hvis du nogensinde har været på ferie ved middelhavets strande, ved du helt sikkert, hvad en solseng er. En solseng er en lang briks, som har et ryglæn, der kan justeres. Solsengen kan således justeres til at være helt flad, eller du kan indstille den med oprejst ryglæn, så du kan sidde i en komfortabel position, mens benene er hævet.

Solsengen er designet til maksimal afslapning, og det er derfor en helt anden oplevelse at sætte sig eller lægge sig i en solseng sammenlignet med en normal havestol. Her får du komfort på en helt anden måde, og du vil derfor slappe af i hele kroppen, når du slænger dig i en solseng.

Netop derfor er en solseng det perfekte møbel, når du vil slappe af på terrassen i din ferie eller efter en lang dag på job, mens solsengen på samme tid sørger for, at du får masser af sol på kroppen.

Forskellige typer af solsenge

Der findes flere forskellige typer af solsenge, hvor den mest normale er den model, der er beskrevet ovenfor. Men du kan også få solsenge med andre egenskaber som eksempelvis en buet s-form, som er designet til at gøre opholdet i sengen endnu mere komfortabelt.

Du kan også finde solsenge med indbygget skygge og dobbelt solsenge til to personer, og du har således rig mulighed for at købe en lækker solseng, der passer til netop dine behov.