Samsung Galaxy S7

Annonce

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Samsungs mesterværk af en smartphone – Samsung Galaxy S7 – var en af de rigtig populære telefoner. Samsung Galaxy S7 kom på det danske marked i marts 2016. Telefonen er sidenhen erstattet af nyere S-modeller såsom Galaxy S20 og Galaxy S21.

Samsungs telefoner er baseret på Android-styresystemet, og dette er værd at tænke over, hvis man for eksempel tidligere har haft en iPhone, som kører på Apples iOS. Det kan dog godt lade sig gøre at skifte telefon og gå fra Apple iOS til Android og tilbage igen. Der er blot nogle spil, apps og forskellige funktioner, som måske ikke vil virke. Nogle apps er eksempelvis kun udviklet til Android og ikke Apple iOS og omvendt.

Hvis man gerne vil have en lidt mere prisvenlig telefon og ikke har noget imod en ældre model, kan man med fordel gå efter en af Samsungs ældre S-modeller. Samsung Galaxy S7 er desværre udgået fra producentens eget sortiment, men man kan være heldig at finde en brugt model i god stand, eller måske kan man være ekstra heldig at støde på en webshop, som ligger inde med et begrænset restlager af ubrugte modeller.

Samsung Galaxys slanke design kunne nydes i farverne sort, guld, hvid, lyserød og sølv. Afhængigt af markedet kunne telefonen også fås i blå. Da telefonen kan være svær at finde, kan man være fristet til at slå til, når man endelig finder telefonen på en webshop, som stadig ligger inde med nogen. Det er der dog ikke noget forgjort i, da man får meget telefon for pengene. Da det netop er en ældre model, er prisen i dag overkommelig.

Det er ikke mærkeligt, at prisen på elektronik falder med tiden, da nyere modeller måske koster mere men til gengæld har opgraderede specifikationer i form af bedre kameraer, hurtigere processorer og større hukommelse. Derfor bør du spørge dig selv, om du behøver det nyeste nye, eller om en ældre model opfylder dine behov. I nedenstående afsnit dykker vi dybere ned i Samsung Galaxy S7’s egenskaber og specifikationer, så du bedre kan beslutte, hvorvidt denne telefon er den rigtige model for dig.

Egenskaber

Med sit slanke og fornemme design ligger telefonen godt i hånden. Udseendemæssigt ligner den måske mange andre telefoner, men det er det der er indeni, der gør Samsung Galaxy til noget særligt. Samsung Galaxy S7 er ikke blot en telefon men en smartphone. Ligesom så mange andre smartphones, kan Samsung Galaxy S7 både optage video, tage billeder, bruges til at surfe på internettet og en masse andet.

Livet set gennem linsen

Hvis du er vild med at fotografere og optage video, er det oplagt at bruge Samsung Galaxy S7 til formålet. Telefonen har nemlig et rimelig godt kamera. Fordelen ved at bruge telefonen som kamera er, at man altid har den med sig og dermed nemmere kan indfange specielle stunder med venner, familie og kolleger.

Telefonens kamera er på 12 megapixels, og du kan optage video i op til 4K UHD med 30 billeder i sekundet. Selvom man i dag kan få telefoner og kameraer med en endnu højere opløsning, er det til de fleste formål mere end rigeligt.

Internetsurfing, spil og meget mere

I dag er en telefon ikke blot en telefon men en minicomputer, som kan meget mere end gammeldags telefoner. En telefon skal kunne mange andre ting i dag, og særligt de lidt yngre personer har særligt glæde af en smartphones mange egenskaber.

Med Samsung Galaxy S7 kan du surfe på internettet, spille spil, bruge diverse apps og en masse andet. Via Androids app Google Play, kan du nemt finde og downloade spil og andre applikationer. Der er adgang til mange timers underholdning via spil og anden underholdning. Nogle er gratis og andre koster penge. Nogle apps/spil er gratis at installere og bruge, hvor nogle funktioner koster penge.

Andre smarte funktioner

Hvis du elsker at tage billeder og skyde video, behøver du ikke bekymre dig om pladsmangel på telefonen. For selvom telefonens hukommelse er på 32 GB, kan du godt udvide telefonens hukommelse. Det gør du ved at isætte et MicroSD-kort. Telefonen understøtter op til 256 GB, så der er rig mulighed for ikke at være begrænset af telefonens indbyggede hukommelse.

En anden smart funktion ved Samsung Galaxy S7 er, at den fungerer sammen med Samsungs Galaxy Watches. Disse ure er smarte ure, som kan ”snakke sammen med” din telefon. Det eneste det kræver er, at din telefon kører minimum version 5.0 af Android og har mindst 1,5 GB RAM. Et Watch Active-ur fra Samsung er en ikke blot en forlængelse af din telefon, men fungerer også som f.eks. skridttæller. Hvis du gerne vil holde dig i form, kan Samsung Galaxy – i samarbejde med et Galaxy Watch – hjælpe dig godt på vej.

Overvejende positive anmeldelser

På Samsungs egen hjemmeside, kan du se en række anmeldelser af telefonen. De er overvejende positive, og folk er særligt glade for telefonens funktioner. Det folk er mindst imponerede over ved Samsung Galaxy S7 er værdien.

Telefonen scorer et gennemsnit på 4,4 ud af 5, og langt de fleste har givet topkarakter. Der er nogle stykker, som giver 4 stjerner, og nogle få der giver 3 og 2 stjerner, og kun to personer der har givet 1 stjerne. 89 % af alle der har vurderet/anmeldt telefonen vil anbefale den til andre.

Her kan du finde flere elektroniske apparater.

Specifikationer

Dimensioner: 14,24 cm (højde), 6,96 cm (bredde), 0,79 cm (tykkelse)

Hukommelse: 4 GB RAM. 32 GB hukommelse med op til 24,5 GB tilgængelig hukommelse (der skal være plads til Android-styresystemet og andre standard-/præinstallerede apps). Understøtter ekstern hukommelse på op til 256GB (MicroSD-kort)

Processor: 2,3 gigahertz, 1,6 gigahertz

Skærm: Touchskærm på 12,92 cm

Vægt: Blot 152 gram (hvilket svarer til ca. 1,5 deciliter vand)

Batteri: 3000 mAh (op til 15 timers brug ved videoafspilning, op til 22 timers brug ved tale, og op til 45 timers brug ved lydafspilning med slukket skærm)

Kamera: Dual pixel 12 MP, bagkamera har autofokus

Lydind-/udgang: 3,5 mm jackstik

Andre lækre ting, telefonen har: Bl.a. GPS, WiFi, Bluetooth og USB 2.0