Samsung Galaxy S7 edge

Annonce

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Samsung Galaxy S7 edge er søstertelefonen til Samsung Galaxy S7. Samsung Galaxy S7 edge hedder ”edge”, fordi skærmen går helt ud over kanten af telefonen. Siderne af telefonen er derfor kanten af skærmen, der runder sammen med resten af designet.

Ligesom sin søster, er Samsung Galaxy S7 edge også udgået fra producenten (Samsung). At den er udgået betyder dog ikke, at det ikke stadig er en god telefon. Der er flere fordele ved at købe en Samsung Galaxy S7 edge, selvom den er ved at have nogle år på bagen. Den og søstertelefonen udkom nemlig på det danske marked i marts 2016.

Udover den synlige forskel, at skærmen på Samsung Galaxy S7 edge har en skærm med rundet kant, er denne model også en smule større end sin søster. Den ligger dog stadig godt i hånden, og med alle de smarte genveje, er det nemt at bruge telefonen.

At en telefon har en skærm, der går helt udover til kanten og runder sammen med resten af telefonen er både godt og skidt. Den største ulempe er, at telefonen er mere sårbar end andre modeller, hvor skærmen er bedre beskyttet.

Der er dog også fordele ved en telefon med ”edge”-skærm, og det er f.eks., at telefonen har en indbygget app med et målebånd. På den måde kan du nemt lægge telefonen op ved siden af det du vil måle, uden at skulle vurdere længden af det, du måler, ud fra hvor den sådan cirka går til og fra. Det kan nemlig være svært at vurdere, hvis skærmen ikke går helt ud over kanten.

En telefon er langt mere end blot en tingest, der både kan ringes til og fra; den er også en underholdningscentral og en portal til internettet. Man surfer nemt på internettet med Samsung Galaxy S7 edge, da telefonen har separate start- og tilbageknapper uden for skærmen.

Selvom Samsung Galaxy S7 edge ikke er den nyeste model, er det stadig en god telefon. Hvis du er økonomisk bevidst og ikke ønsker at bruge en masse penge på en af Samsungs nyere telefoner, kan du med fordel gå efter en af deres ældre modeller, som f.eks. Samsung Galaxy S7 edge.

Billeder og video til alle lysforhold og alle tænkelige begivenheder

Samsung Galaxy S7 edge har nogle gode indbyggede kameraer. Det primære kamera er på 12,0 megapixels (Dual Pixel), og frontkameraet er på 5 megapixels (CMOS). Telefonen kan optage i op til 4 K i Ultra HD med 30 billeder i sekundet. Dimensionerne er 3840 x 2160 pixels, hvilket er rimelig godt sammenlignet med Samsungs nyere modeller.

Med Samsung Galaxy S7 edge får du dermed ikke blot en telefon men også et godt kamera. Du kan nemt overføre alle dine billeder og videoer fra telefonen til din computer, og du kan også nemt flytte billeder og video fra en gammel telefon til din (nye) Samsung Galaxy S7 edge-telefon. Det gøres nemt og bekvemt ved hjælp af Samsungs Smart Switch-program.

Hvis du mangler plads på telefonen, kan du udvide hukommelsen i Samsung Galaxy S7 edge ved at isætte et MicroSD-kort. Telefonen understøtter op til 200 GB ekstern hukommelse.

En håndholdt spillekonsol, medieafspiller, webbrowser og meget andet

Telefoner er i dag mere end blot en praktisk anordning til, når du gerne vil snakke med andre. Den er bl.a. også en spillekonsol, et kamera, en medieafspiller, en lommeregner, en webbrowser og meget andet. Samsung Galaxy S7 edge er oplagt til såvel børn, unge og voksne. Det eneste det kræver er en barnlig sjæl og adgang til internettet. De fleste apps og spil downloades via Google Play, som er Android-telefoneners appbutik.

Spil og andre apps fungerer hurtigt og flydende på Samsung Galaxy S7 edge, da den har godt med RAM og en god processor. At spille på telefonen kræver mere strøm end f.eks. ren lydafspilning, men telefonen holder stadig strøm godt. Den lades dog også hurtigt op, hvis du har brug for at lade, mens du spiller eller surfer på nettet.

Lækkert design

Samsung Galaxy S7 edges design er lækkert og stilrent samt tidløst. Der er tænkt i brugervenlighed og ergonomi, og de flotte farver, som telefonen findes i, er med til at gøre netop din telefon lidt mere personlig. Selvom en telefon er en brugsgenstand, må den også godt være smuk. Og det er Samsung Galaxy S7 edge.

Anbefalet af de fleste kunder, der har anmeldt produktet

Samsung Galaxy S7 edge var en af de populære telefoner, da den kom frem, og er det stadig. Den har også fået nogle gode kundeanmeldelser, hvilket vidner om, at man får meget telefon til prisen. På Samsungs hjemmeside har telefonen fået 4,4 stjerner ud af 5, og hele 91 % anbefaler Samsung Galaxy S7 edge.

Den smukke og elegante telefon scorer højt på funktionerne, dernæst på ydeevne. Designet indtager en tredjeplads, og det folk har givet lavest karakter til, er Samsung Galaxy S7 edges værdi. Det er værd at bemærke, at der i skrivende stund ikke var nogen, der gav nul stjerner, og at der kun var én person, som gav telefonen 1 stjerne. Kort sagt er det en velfungerende telefon, som dem, der har købt den, generelt har været meget tilfredse med.

Du kan finde flere elektroniske apparater her på vores side.

Specifikationer

Telefonens dimensioner: 15,09 cm (højde), 7,26 cm (bredde) og 0,77 cm (tykkelse)

Vægt: Blot 157 gram (som svarer til vægten af ca. 1,5 deciliter vand)

Batteri: 3600 mAh (f.eks. op til 18 timers videoafspilning, op til 27 timers telefonsamtale og op til 55 timers lydafspilning (med slukket skærm))

Processor: Octa-core med 2,3 GHz, 1,6 GHz

Skærmens dimensioner: 5,5 tommer (13,95 centimeter – måles på tværs fra hjørne til hjørne)

Skærmens opløsning: 2560 x 1440 (Quad HD)

Kamera: 12 megapixels (Dual Pixel) (bagkamera) / CMOS 5,0 MP (bagkamera)

Videooptagelse: Op til Ultra UHD 4 K (3840 x 2160 pixels) ved 30 billeder i sekundet

Videoafspilning: Op til Ultra HD 4 K (3840 x 2160 pixels) med 60 billeder i sekundet

Hukommelse: 4 GB RAM, 32 GB hukommelse (heraf op til 24,4 GB fri). Telefonen understøtter Micro SD-kort på op til 200 GB.

Styresystem: Android OS