Skateboard

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Hvis du nogensinde har prøvet at stå på skateboard, ved du, at der ikke findes nogen mere fantastisk følelse end at suse nedad asfalten med fuld fart på og god balance. Det samme gør sig gældende, når du for første gang lykkes med et trick, du har øvet dig på i lang tid, mens det også bare er fantastisk sjovt at flyve rundt på ramper og rails.

Derfor er det populært som aldrig før at stå på skateboard, og skateboard begynder derfor at konkurrere med andre populære sportsgrene som fodbold og håndbold. Skateboard er nemlig også en fremragende måde at bevæge kroppen og få motion på, og det er derfor en aktivitet, som er relevant at begive sig i kast med i alle aldre.

Skateboard er desuden en meget social sport, for selvom der som udgangspunkt ikke spilles i hold, så opstår der et helt særligt fælleskab på skaterrampen, når du kommer og øver uge efter uge og møder de samme mennesker, der også har deres hyppige gang i skaterparken.

Er du på udkig efter andre sjove og brugbare produkter, der kan berige dit liv og din fritid? Så læs mere her og find inspiration til andre lignende produkter.

Hvilket skateboard skal du vælge?

Der findes flere forskellige typer af skateboards, og det er værd et vide lidt om de forskellige slags, så du kan vælge det rette skateboard for dig. Her skal du hovedsagligt skelne mellem:

  • Det klassiske skateboard: det gammeldags skateboard, som kan bruges til både at lave tricks på og til at køre street-skating
  • Longboard: et længere skateboard, som med sin lange form passer godt til at cruise på langs gader og stræder, men som til gengæld ikke egner sig til at lave tricks på
  • Cruiserboard: dette board minder og et longboard, men det har den fordel, at det er en del nemmere at køre på

Hvad skal du vælge? Hvis du gerne vil gøre dit skateboard til en del af den daglige transport, skal du helt sikkert vælge et longboard eller et cruiseboard. På disse kan du nemt suse nedad cykelstien på sikker vis, mens du på samme tid kommer hurtigt frem og får rigtig god motion.

Drømmer du i stedet om at lave seje tricks på asfalten eller på din lokale skaterrampe? Så er det helt klart et klassisk skateboard, du skal have fat i, da den kortere form gør det nemmere at holde styr på i luften.