Fjernstyret fly

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Rigtig mange børn går rundt og drømmer om at komme til at lege med et fjernstyret fly. Det kan du måske huske fra din egen barndom, for som barn findes der ikke noget mere imponerende end de fjernstyrede maskiner, og her er flyene i luften naturligvis de allersjoveste.

Fjernstyrede fly er ikke nemme at kontrollere sammenlignet med en fjernstyret bil, men det er dog blevet nemmere at styre de mere moderne fly, som indeholder gode funktioner, der giver dig mulighed for at få en god flyveoplevelse, selvom du ikke har den store erfaring.

Derfor er et fjernstyret fly et godt valg for både børn og voksne, som eventuelt i fællesskab kan få mange timers sjov ud af at flyve rundt med et fjernstyret fly ude i haven eller på marken.

Leder du efter andet sjovt legetøj eller andre spændende produkter, som du kan hygge dig med i din fritid? Så kig med på vores hjemmeside og find en masse spændende inspiration til dit næste indkøb.

Fjernstyrede fly til nybegyndere og til øvede

Der findes rigtig mange forskellige modeller af fjernstyrede fly, hvor nogle er sværere at flyve end andre. Det er som nævnt svært at flyve med et fjernstyret fly, og derfor er det en god idé at starte med en af de mere simple modeller, hvis du ikke har så meget erfaring.

Der kommer til at gå mange timer og mange styrt, før du mestrer at flyve med et fjernstyret fly, og du kan derfor med fordel også vælge en af de billigere modeller, så du ikke brænder alt for mange penge af, når du styrter.

Du kan sagtens få et godt fly til under 1000 kr., som du også kan købe reservedele til, så du kan få flyet på vingerne igen, når du har et uheld.

Hvis du gerne vil være på den sikre side, kan du også vælge nogle lidt dyrere fly, som kommer med autopilot-lignende funktioner, som hjælper dig med at styre dit fly, så risikoen for uheld formindskes.

Hvad er reglerne for fjernstyrede fly?

Hvis du køber et fjernstyret fly, er der nogle regler, du skal være opmærksom på. Her skal du først og fremmest huske, at du altid skal flyve minimum 150 meter væk fra bebyggelse samt mennesker og store veje. Generelt skal du bare huske din sunde fornuft, så du er sikker på, at du ikke kommer til at gøre skade på andre, når du flyver.