Makulator

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Selvom verden bliver mere og mere digital, så er det fysiske papir stadig en stor og vigtig del af mange menneskers dagligdag. Men hvor et dokument på computeren nemt kan slettes og tilintetgøres, så er det en sværere sag at slippe af med de fysiske dokumenter i papir.

Derfor kan det være relevant at købe en makulator, hvis du gerne vil have en nem måde at slippe af med store mængder af papir på. En makulator er en maskine, der klipper papirark i mindre stykker, så det er nemmere at få plads til i skraldespanden, og så arkene ikke kan læses af andre.

Leder du efter andre smarte og praktiske produkter til din bolig? Så læs med her og find relevant inspiration til dit næste indkøb.

Makulator til hjemmekontoret

Hvis du har mange dokumenter derhjemme, og hvis du gerne vil have en nem måde at slippe af med regninger, gamle papirer og lignende på, er en makulator den helt rette investering for dig. Med en makulator kan du lynhurtigt forvandle et stykke papir til en medgørlig bunke af strimler, hvilket som nævnt kan være en fordel, når du vil skaffe dig af med papiret.

Makulator for en sikkerheds skyld

Den helt store fordel ved at eje en makulator er, at du får mulighed for at skaffe dig af med følsomme dokumenter på sikker vis. På regninger, offentlige dokumenter, dokumenter i virksomheden og meget andet står der følsomme oplysninger, som eventuelt kan udnyttes af andre.

Derfor er det en risiko at smide dine følsomme papirer direkte i papircontaineren, for du ved aldrig, hvem der finder dem og kigger med. Derfor kan det skabe tryghed at benytte en makulator, når du skal smide dokumenter ud.

Med en makulator bliver dine vigtige dokumenter forvandlet til småstykker, så der ikke længere vil være nogen risiko for, at andre opsnapper dine oplysninger.

Hvilken makulator skal du vælge?

Når du køber en ny makulator, skal du først og fremmest kigge på, hvor stort et sikkerhedsniveau, du vil have. Forskellige makulatorer river dit papir op i forskellige størrelser, og derfor vil dine oplysninger være mere sikre, hvis du vælger en maskine, der skærer papiret op i meget små stykker.

Når du kigger på en makulator, kan du læse, hvilken niveau af sikkerhed, makulatoren er markeret med. Her er sikkerhedsniveau P7 det højeste, mens du kan også sagtens vælge et mindre sikkerhedsniveau og få et rigtig godt og sikkert resultat.