Havepejs

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Når sommeren rammer Danmark, findes der ikke noget bedre end straks at finde havemøblerne frem for at sætte sig ud på terrassen og nyde det gode vejr. Når det er sommer, er terrassen omdrejningspunkt for et væld af hyggelige aktiviteter fra solbadning til grillaften med venner og familie, og derfor kan det naturligvis betale sig at gøre noget ud af terrassen, så den blive indbydende og hyggelig at opholde sig på for dig og dine gæster.

Det kan du selvfølgelig gøre ved at indrette terrassen med havemøbler og flotte potteplanter, men hvis du vil skrue ekstra op for hyggen med noget helt særligt, er en havepejs også det helt rette valg.

Du kan også finde andre smarte og lækre produkter, som kan gøre livet på terrassen og i haven mere hyggeligt og komfortabelt. Det kan du læse mere om og få inspiration til her.

Skru op for hyggen med en havepejs

En havepejs er en pejs, som du kender den, men som er designet til at stå ude i stedet for inde. En havepejs er således en åben pejs, som alle har mulighed for at installere på terrassen, da du ikke skal tænke over skorsten eller noget som helst.

Du kan bare købe din havepejs og placere den lige nøjagtigt der, hvor den passer bedst ind, hvorfra den straks vil sprede hygge og give stil til din terrasse med sit blotte tilstedevær.

Hygge og stil bliver der selvfølgelig kun mere af, når du tænder op i din havepejs, da du og dine gæster kan nyde det direkte syn af de levende flammer i pejsen.

Forestil dig eksempelvis de levende flammer lyse op i aftenmørket på din terrasse under en hyggelig grillmiddag med venner og familie, hvor pejsens naturlige og levende lys vil sætte ekstra skub under den gode stemning.

Ekstra varme til de kølige aftener

En havepejs kan også fungere som en terrassevarmer på aftener, hvor der er brug for lidt ekstra varme. Selvom det er sommer, kan aftenerne godt blive kolde, og her er det rart at kunne side opad en ekstra varmekilde, som vil holde jer alle varme i mørket.

Her findes der ikke noget bedre end at samle sig om den varme havepejs, når maden er spist. En havepejs afgiver masser af varme, så I alle kan sætte jer og nyde hinandens selvskab og noget godt at drikke i det hyggelig og varme lys fra en havepejs.