Hamsterbur

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Hvis du gerne vi bringe lidt mere liv ind i din bolig, kan et nyt kæledyr være det helt rigtige valg. Det er populært at have dyr i huset, og det gælder især i børnefamilier, hvor dyrene er med til at sprede både glæde og hygge.

Her er det traditionelle valg at købe en hund. Men hvad gør du, hvis du ikke ønsker at bruge så meget tid på at passe dit kæledyr, som eksempelvis en hund kræver? Med en hund i huset skal der gås ture flere gange om dagen, mens ekstra rengøring efter hunden også er en nødvendighed.

Derfor kan et mindre dyr som eksempelvis en hamster være et bedre valg. Hamstere passer stort set sig selv, og du skal ikke bekymre dig om hamsterhår i sofaen og beskidte poter på gulvtæppet.

En hamster lever nemlig i et hamsterbur, så du altid ved, hvor du har din hamster, og så pasningen af dyret bliver nemt. Derfor er et hamsterbur naturligvis et nødvendigt indkøb, hvis du har besluttet dig for at købe en hamster. Men hvilket hamsterbur skal du vælge?

Vælg et hamsterbur i den rette størrelse

Et klassisk hamsterbur er et gitterbur med en plastikbund, hvor der er flere åbninger, som gør det nemt at gøre rent indvendigt.

Når du vælger hamsterbur, skal du være sikker på, at buret rent faktisk er brugbart til hamstere. Det kan du gøre ved at kigge på afstanden mellem tremmerne, der gerne skal være så lille, at en hamsterunge ikke kan klemme sig ud mellem tremmerne.

Du skal også kigge på størrelse af buret, så du er sikker på, at der er nok plads til din hamsters daglige udfoldelser. Derfor skal et bur til en voksen hamster have en størrelse på mindst 75 x 35 cm. Du kan dog slippe afsted med at vælge et mindre hamsterbur, hvis du køber en dværghamster.

Hamstere er meget aktive dyr, og derfor kan du med fordel vælge et endnu større bur, så dit kæledyr får rig mulighed for at bevæge sig.

Du kan desuden købe smart og sjovt tilbehør til dit hamsterbur, som vil gøre livet sjovere for din hamster. Det kan eksempelvis være løbehjul, tunnelsystemer og platforme.

Et hamsterbur og en eller flere hamstere er et godt valg til børnefamilier. Du kan også finde mange andre sjove ting til det gode familieliv ved at læse med her, hvor du kan finde inspiration til andre spændende indkøb.