Habit

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Mænd har i dag mange muligheder for at klæde sig smart, men den gode gamle habit kommer aldrig til at gå af mode. En habit er et stilrent og elegant stykke beklædning, som altid klæder en mandekrop, og som derfor er et yndet valg blandt mænd i mange forskellige situationer.

Derfor er et mandligt garderobeskab aldrig helt komplet uden tilstedeværet af mindst én habit. Du vil nemlig helt sikkert støde ind i en situation, hvor du har brug for en habit, for der findes ikke noget bedre valg for mænd, når der skal fejres en stor begivenhed som eksempelvis et bryllup, en konfirmation eller lignende.

En habit er et sikkert valg til sådanne begivenheder, hvor du gerne skal se lidt godt ud, men en habit behøver ikke nødvendigvis at hænge i skabet til dagligt. Du kan også bruge habitter i din dagligdag, når du skal se formel og smart ud på arbejdet eller i skolen, og her vil en habit heller aldrig skuffe.

Der findes imidlertid mange forskellige farver og typer af habitter, mens også tilbehør som skjorter og slips kan være svært at finde hoved og hale i. Så hvad skal du egentlig vælge, når du køber ny habit?

Hurtig guide til ny habit

Når du køber ny habit, skal du først og fremmest tænke på farven. Hvis du gerne vil have en habit, som kan bruges til lidt af hvert, er en sort habit et sikker valg. Du går heller ikke helt galt i byen ved at vælge en mørkeblå habit, og hvis du gerne vil have flere farver, kan du overvej at supplere med en stilren koksgrå habit.

Hvis du gerne vil have en lækker habit, som udstråler god kvalitet, kan det også betale sig at gå efter et sæt, der har mere tyngde. Et tungt stof giver et flot og pænt look, der ikke krøller, så de elegante linjer i sættet holdes.

Når du køber ny habit, skal du også tænke på selve habittens form. Der findes som nævnt flere forskellige typer af habitter, hvor nogle er mere på mode end andre. Moden inden for habitter skifter dog tit, og du skal derfor også kigge på, hvilket look du selv foretrækker i en ny habit.

Du kan eksempelvis vælge mellem dobbeltradede habitter og enkeltradede habitter, der er to vidt forskellige habitter, når det kommer til udtryk og stil. Leder du efter andet smart tøj eller tilbehør? Så find inspiration her.