Trommesæt

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Trommer er en fast og vigtig del af stort set alt musik. Nogle gange holder trommerne sig i baggrunden, mens de andre gange får lov at stjæle al opmærksomheden. Det gælder både inden for rock, pop, jazz og mange andre genre, og derfor er det altid populært at lære at spille på trommer.

Det er forholdsvis nemt at komme i gang med at spille på trommer, og hvis du har lidt rytme i kroppen, kan du hurtigt komme til at spille de mest basale rytmer. Men før du kan komme i gang, skal du naturligvis have et godt trommesæt.

Et trommesæt indeholder alt det, du skal bruge af trommer og højhatte for at komme godt i gang med at spille på trommer. Her får du alle de ingredienser, som du skal bruge for at producere professionelle rytmer til mange forskellige former for musik, og et trommesæt er derfor en god investering for alle, der gerne vil i gang med at spille på trommer.

Du kan også gå på opdagelse blandt andre produkter, der kan berige dit liv og din fritid. Læs mere her og find inspiration til dit næste indkøb

Hvilket trommesæt skal du vælge?

De fleste trommesæt indeholder det samme, når det kommer til antal og typer af trommer. Men de forskellige trommesæt adskiller sig alligevel ret markant på andre områder, hvorfor det er en god idé at tænke lidt over tingene, inden du går på indkøb.

Der er eksempelvis forskel i størrelserne på trommesæt. Du kan bl.a. vælge mellem trommesæt med en stortromme på enten 18”, 20” eller 24”, hvor det rette valg afhænger af, hvilken type af musik, trommerne skal bruges til. En lille stortromme er et godt valg til jazz, da trommerne i jazz ikke skal larme så meget, mens en stor stortromme er et godt valg til rock, hvor trommerne gerne må udsende en masse lyd.

Du kan også vælge trommesæt ud fra, hvor erfaren du er. Ofte vil trommesæt være inddelt efter, om de henvender sig til begyndere eller øvede, hvor sættene til begyndere vil være en del billigere. Derfor er det også en god idé at kigge på dit budget, da der er stor forskel i priserne fra trommesæt til trommesæt.

Trommesæt adskiller sig også på træsort, hvor valg af sort også vil have betydning for trommens lyd.

Endeligt adskiller forskellige trommesæt sig på designs, så du kan finde en model, der passer til din stil.