Blokfløjte

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Blokfløjten er et af de instrumenter, som rigtig mange mennesker har stiftet bekendtskab med. Blokfløjten bruger i musikundervisning landet over, og det er et instrument, som er forholdsvist nemt at lære at spille på, hvorfor den er et godt valg til undervisning af børn.

Blokfløjten bruges dog også af voksne og professionelle musikere, da mulighederne for at lave god musik med blokfløjten er mange og mangfoldige inden for forskellige genrer.

Hvis du er på udkig efter andet tilbehør eller udstyr til din fritid, som kan gøre tilværelsen sjovere og mere spændende, kan du læse mere og finde inspiration her.

Et godt begynderinstrument

Hvis du gerne vil i gang med at spille et instrument, eller hvis du gerne vil forære et instrument til dit barn, er en blokfløjte et godt valg. En blokfløjte er et perfekt begynderinstrument, da det er forholdsvist nemt at komme i gang med.

Når du har lært de basale teknikker, kan du hurtigt komme i gang med at spille musik, der ikke lyder helt frygteligt, og når du har øvet dig lidt, kan du komme til at spille musik, som rent faktisk lyder godt.

Det samme gælder for børn, og derfor er en blokfløjte en god investering til alle musikglade børn, der gerne vil i gang med at spille på et instrument.

Hvilken blokfløjte skal du vælge?

En blokfløjte er ikke bare en blokfløjte. Der findes mange forskellige modeller og typer, og det er ikke helt lige meget, hvad du vælger. Hvis du er nybegynder, er det en god idé at vælge en sopran, da dette er den type af blokfløjte, der er nemmest at spille på.

Når du har øvet dig, eller hvis du allerede er godt i gang med at spille blokfløjte, kan du vælge en af de lidt mere avancerede modeller. Her kan du vælge mellem blokfløjter som eksempelvis alt, tenor og sopranino.

Du kan også vælge flere blokfløjter, da de forskellige typer af fløjter giver forskellige muligheder inden for musikken.

De forskellige blokfløjter adskiller sig også på materiale. Her kan du som udgangspunkt vælge mellem blokfløjter i kunststof og blokfløjter i træ. Blokfløjter i kunststof er billigere end blokfløjter i træ, og de kan derfor være et godt valg for dig, der gerne vil prøve at se, om en blokfløjte er noget dig eller dit barn.

Blokfløjter i træ leverer en bedre lyd, og de er et godt valg til dig, der gerne vil have det bedste.