Seng med opbevaring

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Udnytter du pladsen på soveværelset optimalt? Leder du efter et praktisk og elegant sovemøbel, der frigør rum til opbevaring, så er en seng med skuffer eller et magasin måske løsningen for dig. Der er rigtig mange modeller og typer på markedet, og helt sikkert også en, der passer ind i dit hjem.

Det er en ideel løsning til mindre soveværelser og kollegielejligheder. En seng med plads til opbevaring har mange fordele, og åbner for nye muligheder, når du indretter rummet. Udnytter du pladsen under sengen med et magasin eller skuffer, bliver det samtidig nemmere at holde orden i soveværelset,

Sengen er det helt centrale møbel i soveværelset. Men det er ikke det eneste. På siden her kan du læse om alle de ting, vi bruger, og indretter hjemmet med. Med møbler og inventar gælder det om at bevare overblikket og holde øjnene åbne for god inspiration. Alt det kan produktoversigt.dk hjælpe dig med.

Skab plads med opbevaring under sengen

Der er mange, som gemmer ting og sager under en seng, der ikke er beregnet til det. Det løser midlertidigt et praktisk problem – men det er de færreste, der ser det som en ideel opbevaringsløsning. Tingene under sengen samler støv, og er svære at komme til, når de endelig skal bruges.

En seng med opbevaring er løsningen på netop det problem. Og opbevaringen under sengen frigør plads på flere måder, end man skulle tro.

Indholdet i skufferne fylder ikke i soveværelset. Det i sig selv kan være en stor lettelse, og det bliver nemmere at holde orden i rummet. Hvis du alligevel har ting liggende under sengen, kan det lige så godt ligge der ordentligt.

Sengen optager gulvplads uanset hvad – så det gælder om at udnytte den optimalt. Måske du kan vælge en mindre kommode eller mindre skab, som bedre matcher stilen i dit soveværelse. En skuffeseng eller en seng med et opbevaringsrum skaber nye muligheder i soveværelset.

Det bliver nemmere at rydde op og gøre rent

Både gulvet under sengen, og det, der eller ligger under sengen, samler støv. Og alle har prøvet, hvor besværligt det er at skulle gøre rent under en seng.

De fleste senge med opbevaring når ned til gulvet hele vejen rundt. Derfor vil der ikke blive lige så støvet under en skuffeseng. Hvis overhovedet. Den smarte løsning gør, at du både slipper for at støvsuge gulvet – og de ting, der ligger under sengen.

Mange forskellige udtryk og muligheder i design

Boligmagasinerne bugner med senge og sovemøbler i utallige udgaver og afskygninger. Det samme gælder for senge med opbevaring.

Udbuddet er domineret af lyst træ og hvide farver, der afspejler skandinavernes forkærlighed for lys og minimalistisk indretning. Men uanset hvad du foretrækker, kan du helt sikkert også finde en seng, der matcher din stil. Tungere, solide udtryk med mere massivt træ eller metaller vinder også frem.

Modsat det helt enkle sengestel har skuffesengen en lidt større overflade, som vender ud i rummet. Derfor fylder den også mere, rent æstetisk og visuelt – og den rummer nogle af de samme indretningsmuligheder som eksempelvis en kommode. Vælg derfor materiale og farve med omhu.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Ligesom alle andre sovemøbler fås senge med opbevaring i flere højder og bredder. Typisk fra 90 til 180 cm. Og forhandlerne oplyser næsten altid målene på hjemmesiden. Men det kan godt svare sig at tjekke en ekstra gang. Se sengen an i butikken. Og mål efter derhjemme. Tag højde for fodpaneler og vindueskarme i rummet.

Den indvendige plads i sengens magasin eller skuffer er også noget, du bør tage højde for. Højden og dybden kan variere meget. For eksempel skal der typisk være plads til hjulene under skufferne. Og der kan være et betragteligt hulrum mellem skuffen og sengens bagkant. Sørg for, at der er plads til det, der skal være – og gerne lidt til.

Møbler og indretning til soveværelset

Hvad inspirerer dig, når du indretter rummene i hjemmet? Markedet bugner af tilbud og valgmuligheder, som kræver indsigt og overblik. Det hjælper vi dig med. På produktoversigt.dk kan du læse om alt til huset, haven og værkstedet. En god start, når du ikke er interesseret i hvad som helst.