Globusbar

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Der findes mange måder at indrette et hjem på, og her handler det om at finde den helt rigtige stil, som passer til netop dig og din bolig.

Her kan det bl.a. være en god idé at udvælge unikke genstande, som vil give det helt perfekte look og et personligt udtryk til dit hjem, så du kommer til at føle dig hjemme, og så dit hjem kommer til at skille sig ud fra mængden.

Det kan du bl.a. gøre ved at købe en globusbar, som er et unikt stykke inventar, som gemmer på spændende overraskelser.

Du kan også gå på opdagelse blandt andre spændende indretningselementer til din bolig. Du kan eksempelvis kigge med her, hvor du kan finde inspiration til dit næste indkøb.

Hvad er en globusbar?

En globusbar består af to elementer, som er sat sammen på stilren og praktisk manér. De to elementer er selvfølgelig en globus og en bar. Der findes flere forskellige typer og udformninger af globusbarer, og du kan både få nogle med og uden indbygget bord.

Den helt specielle egenskab, som findes i alle globusbarer, er, at selve globussen kan åbnes. Du kan med andre ord åbne den kugle, som huser alle verdens lande og kontinenter, for kuglen er hul.

Det er her, barelementet kommer ind i billedet. Inde i globussen kan du nemlig opbevare dine specielle flasker med spændende drikke. En globusbar er således en sjov og praktisk måde at opbevare eksempelvis whisky og andre drikke på, mens selve globusbaren på samme tid er et stilrent og unikt møbel til dit hjem.

En globusbar er således et anderledes barskab på hjul, som altid vil overraske og fornøje dine gæster, når du åbner for globussen for at afsløre det hemmelige indhold.

En lang historie

En globusbar er ikke nogen ny opfindelse. Det er til gengæld et gammelt møbel, som har fået sin renæssance i de seneste år, hvor baren er blevet et populært valg i den moderne boligindretning.

Globusbaren stammer således fra 1500-tallet, hvor de første barer af denne type dukkede op. Globusbaren har været brugt op gennem århundrede af de velhavende klasser, når der skulle nydes et godt glas efter maden, og det er den samme mulighed, du nu kan få ved at købe den moderne udgave af en globusbar.

Den moderne globusbar har dog naturligvis hentet sin inspiration fra de traditionelle modeller, hvorfor du vil få et møbel med et flot og klassisk design.