Sansegynge

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Når der kommer en lille ny til familien, er der mange ting, du som forælder skal tænke på. Du skal hele tiden have barnets ve og vel i tankerne, og du skal sørge for mad og underholdning af den lille. En del af dette er også at give barnet de bedste betingelser for naturlig udvikling og læring, og her kan det være svært at finde rundt i den store mængde af produkter, der hjælper og underholder dit barn i det daglige.

Men hvis du gerne vil vælge en sikker vinder, der garanterer både udvikling og sjov, er en sansegynge det helt rette valg. En sansegynge er et sjovt stykke tilbehør til haven eller stuen, og den er et godt valg til alle små børn, der er tre år eller ældre.

Leder du efter andre produkter til din familie? Så læs med og find inspiration til dit næste indkøb, der kan gøre livet nemmere og sjovere for både små og store i familien.

Hvad er en sansegynge?

En sansegynge er en gynge i den forstand, at du kan hænge den op i eksempelvis loftet eller et træ, hvorfra sansegyngen kan svinge frem og tilbage. En sansegynge adskiller sig dog fra en normal gynge på et helt specifikt punkt. Sædet på en sansegynge er nemlig helt anderledes, hvilket er grunden til, at en sansegynge er et godt valg til de mindre børn.

En sansegynge har et ophæng med 4 reb, som holder et rundt og blødt sæde, der er komfortabelt og sjovt både at ligge på og sidde på. På sansegyngen kan barnet svinge sig rundt og have det sjovt i timevis på en sikker og lærerig måde.

Styrkelse af sanser og motorik

En sansegynge er et godt valg, fordi den hjælper til at styrke barnets læring på en lang række forskellige områder. Gyngens opbygning giver for det første barnet mulighed for at lære, hvordan en gynge fungere, og barnet vil få en god forståelse for tyngekraften og sine egne evner til at påvirke gyngens bevægelser.

Her kan barnet også lære om sine egne grænser, og barnet vil forstå, at det kan gøre ondt at falde ned fra gyngen. Det er også en vigtig del af dit barns læring, da han eller hun overskrider grænser og på den måde lærer nye ting om egen krop.

På samme tid bliver balance og bevægelse styrket under den sjove leg på en sansegynge, der kan vare i mange timer.