Sengegavl

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Med en sengegavl kan du fuldende udtrykket i soveværelset. Det er for alvor medvirkende til at sætte prikke over i´et på indretningen. Soveværelset er ofte et glemt rum, når man taler om indretning. Men det er her vi både starter og slutter dagen, og hvor det for alvor godt kan betale sig at skrue op for indretningen i soveværelset.

Sengen er naturligvis det mest centrale element i soveværelset. Derfor er det også nødvendigt, at den fremstår flot. Dette kan både gøres med fint sengetøj, en masse puder og ikke mindst en flot sengegavl.

Udvælg din personlige stil
Sengegavlen skal naturligvis passe indretningsmæssigt til resten af soveværelset. Du kan enten vælge sengegavlen i den samme farve, som din seng. Men du kan også vælge det i en anden farve, som skaber en rigtig fin kontrast.

Sørg altid for at sengegavlen har den korrekte størrelse, så den passer til din seng.

De mange fordele ved en sengegavl
Ikke nok med at en sengegavl ser rigtig flot ud, så er der også en masse andre fordele at hente.

Én af fordelene ved en sengegavl er blandt andet, at du undgår slidtage. Måske har du allerede bemærket det? Striberne bag din seng? Hovedpuderne kan nemlig hurtigt efterlade pletter på væggen – især hvis du også bruger væggen som ryglæn, når der skal læses i et magasin eller ses TV. Disse mærker kan du heldigvis undgå med en god og fin sengegavl.

Derudover så bidrager sengegavlen også til en øget komfort. Vægge kan ofte være kolde at sidde op ad – og i nogle tilfælde også ret kolde, hvis det er tale om en ydermur. Her kan en sengegavl altså hjælpe på rette vej med både komfort og varme.

Undersøg markedet for disse sengegavle, og find din yndlings i blandt. En sengegavl fås i forskellige prisklasser, så der er noget til enhver pengepung. Derudover så er sengegavle også oftest meget nemme at montere. Der findes endda nogle slags, som blot skal skubbes på plads ved hjælp af sengen. Det er altså hverken nødvendigt at skrue eller borde i væggen.