Puslebord

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Når den lille skal have skiftet ble, er der brug for et godt, funktionelt og stabilt puslebord, og der er rigtig mange typer, modeller og designs at vælge imellem.

Hvilken model, du skal vælge, afhænger i høj grad af dit behov og hvor meget plads, du har i hjemmet. Hvis der ikke er meget plads, vil et væghængt puslebord sikkert være et godt valg, da det er ude af vejen når barnet ikke bliver puslet. Man kan også få sammenklappelige pusleborde, der kan klappes sammen efter brug, og som man nemt kan flytte rundt med.

Det er desuden en god ide at have puslebordet tæt på rindende vand, så hygiejnen er i orden. Derfor kan det være smart at have puslebordet på badeværelset.

Det er en god ide at vælge en model, der er rummelig og praktisk, og som også har plads til opbevaring af for eksempel bleer, tøj, vådservietter osv. Det er rart at have disse ting lige ved hånden, når barnet skal skiftes. Man må som bekendte aldrig lade baby ligge på puslebordet uden opsyn og sikkerhed for, at den lille ikke falder ned, så med diverse remedier tæt på i en skuffe eller på en hylde, kan du samtidig have en hånd på barnet og derved undgå uheld. Det er selvfølgelig vigtigt med god sikkerhed.

Vælg et puslebord ud fra komforten
Der findes også modeller, der kan bruges som møbel når barnet er større. Disse er ofte i et flot, stilrent og eksklusivt design og er noget dyrere end de traditionelle og klassiske modeller. Det kan være, den kan laves om til for eksempel et skrivebord, en kommode eller et opbevaringsmøbel, når barnet er blevet større.

Hvis man gerne vil passe på sin ryg, er det godt at vælge en model, der han højdereguleres og som er ergonomisk. Barnet skal skiftes mange gange om dagen, så det kan nemt blive en hård belastning for ryggen, og dette er væsentligt at have i baghovedet, når man køber puslebord. Det er ikke kun bleskift men også tøjskift, der klares på puslebordet, så det er meget tid, man bruger her i de første år af barnets liv. Her har man også mange hyggelige stunder med barnet, hvor man har en god og direkte kontakt til hinanden, og kan nusse med barnet. Hvorfor ikke gøre bleskift til en hyggelig aktivitet?

Hvis du har brug for mere inspiration til familielivet, kan du klikke her og få yderligere tips til diverse produkter.