Reolsystem

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Et reolsystem er perfekt til at pifte især stuen op med et moderne og praktisk møbel. Et reolsystem adskiller sig fra de klassiske modeller af reoler ved, at det kan justeres og kombineres efter din smag. Dette er med til at skabe et helt unikt og personligt udtryk i dit hjem, og hvem ønsker ikke dette? Det er også praktisk og smart, hvis man flytter til større eller mindre bolig, og har brug for at justere størrelsen på reolen. Dette gør reolsystemet til et meget fleksibelt møbel, der kan følge dig gennem hele livet.

Et reolsystem er ideelt til opbevaringen i især dagligstuen, hvor man typisk gerne vil have bøger, fotos og hyggelige nipsting til at stå og pynte. Det kan selvfølgelig også bruges i for eksempel soveværelset eller børneværelset. Der kan nemlig også være skabe og skuffer i, til at gemme ting lidt af vejen. Reolsystemer findes ligeledes i en vitrine udgave, hvor der er glaslåger i, der giver et flot og stilrent look, så man for eksempel kan vise sine fine spisestel frem.

Hvilken reolsystem passer ind i din bolig?

Der er visse ting, du skal være opmærksom på, inden du køber dit reolsystem. Først og fremmest er der det praktiske: Hvor skal det stå og hvor meget plads er der til det? Hvad skal der være plads til i reolen? Start med at tage mål af det sted, du vil have det stående eller hængende. Du skal også beslutte dig for hvilken stil, hvilket design, hvilken farve og hvilket materiale, du vil have reolsystemet i. Skal det være i en klassisk eller moderne stil? Skal det være højt eller lavt? Bredt eller smalt? Der er et væld af forskellige looks at vælge imellem. Det kan være, det skal være en model, der skal hænges på væggen? Mulighederne er mange og der er nok at gå på opdagelse i.

Du skal også overveje hvor mange hylder, det skal have. Notér gerne om mellemrummet mellem hylderne kan justeres. Det er nemlig smart, hvis man skal sætte noget ekstra stort eller småt på hylderne på et tidspunkt. Det kan også være rart med lidt forandring, og så er det smart, hvis reolsystemet kan justeres og give et nyt look.

Reolsystemer forefindes i alle butikker med boligindretning samt online. De kan købes nye eller brugte.

For yderligere inspiration til boligen og haven kan du klikke her. På produktoversigt.dk kan du få masser af inspiration til dine hobbyer, sport og meget andet.