Kommode

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Søger du mere plads til opbevaring af alle dine ting? Og mere overblik? Så kan det være, du skal have fat i en ny og rummelig kommode til praktisk opbevaring af dine sager i hjemmet. Sådan et skuffemøbel vil kunne skabe overblik over for eksempel dit tøj og dine papirer. Det kan også være, at børneværelset har brug for praktisk opbevaringsplads til alt legetøjet? Der er masser af smarte designs, når det kommer til kommoder, og man kan finde noget for enhver smag.

Du skal have flere ting for øje, når du søger efter en ny kommode. Først og fremmest skal det praktiske være på plads. Du skal tænke på, hvor kommoden skal stå, og sørge for, at der er plads til, at den kan stå der. Begynd derfor med at tage mål af det sted, kommoden skal få plads.

Man skal altså have omgivelserne for øje. Hvor skal kommoden stå? I stuen hvor den kan pynte med en flot buket blomster ovenpå? Måske i soveværelset hvor den eventuelt også kan bruges som et natbord til dine bøger? Eller på kontoret hvor den hjælper til at skabe overblik over diverse papirer? Du kan måske også have brug for en lille smart kommode i entreen til opbevaring af overtøj, tilbehør og accessories. Mulighederne er mange, og det er bare med at slippe sin kreative side løs, når det kommer til boligindretning.

Find en kommode ud fra dine behov og stil
Du skal desuden have afklaret, hvilken stil du går efter. Hvilket design skal kommoden have? Hvilken farve og hvilket materiale skal den være lavet i? Hvor mange skuffer har du brug for? Det kan være en god ide ikke at have alt for dybe skuffer, da du risikerer at indholdet bliver for rodet og uoverskueligt og at tingene simpelthen bliver væk. Tingene skal være nemme at finde, og kommoden skal hjælpe med at skabe overblik.

Du kan finde kommoder i alle butikker med boligindretning eller finde en online. Du kan også vælge at købe en brugt. Måske en gammel charmerende model med mange år og historier på bagen? Det ville være en smuk twist til et ellers moderne hjem Antikke modeller kan findes i genbrugsbutikker og online.

Hvis du ønsker yderligere inspiration til boligen, kan du klikke her og se nogle af de spændende muligheder, der findes for at pifte hjemmet og haven lidt op. På produktoversigt.dk kan du også læse om blandt andet sportsudstyr og værktøj samt andre ting til dit hjem og dine hobbyer.