Pool støvsuger

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Hvis du har pool i haven, hvad enten den er gravet ned, eller den står på jorden, skal du sørge for at rense den, så den ikke bliver fyldt med alger og derved bliver sundhedsskadelig for ikke at sige ulækker. Du kan rense din pool med håndkraft ved at samle blade og andet skidt op fra overfladen, og med et net kan du samle det meste af det affald op, der flyder rundt nede i poolen. For at få renset vandet og siderne på poolen tilstrækkeligt godt, skal du imidlertid have fat i en pool støvsuger.

Med en pool støvsuger kan du rense bunden og siderne på din pool, så der ikke samler sig kimslam, som algerne kan gro i. Hvis du først har fået alger i vandet, skal du, ud over at rense bund og sider, også rense vandet kemisk med de rensemidler, der passer til din pool.

Håndholdt eller robot pool støvsuger?

Hvis du har en pool, som er fuld af vand året rundt, ved du også, hvor meget det kræver at holde den ren. En pool skal renses for blade og diverse hver eneste dag, og den skal renses i dybden en gang om ugen, for at algerne ikke skal få mulighed for at bide sig fast.

Med en håndholdt pool støvsuger, skal du selv lede slagets gang. Du skal klikke slangen fast på støvsugerhovedet, og du skal klikke hovedet fast på en teleskopstang. Sørg for at have en teleskopstang, som er lang nok til at kunne nå rundt i hele poolen.

Når du er klar, skal du selv føre pool støvsugeren rundt på bunden ligesom med en almindelig støvsuger. Det kan være en hjælp, hvis du har et støvsugerhoved med vægte, så det ikke flyder i vandet. Hvis du støvsuger din pool i hånden, skal du være opmærksom på, at din slange er fuld af vand, så der ikke er luft i systemet.

Når du har støvsuget din pool i hånden tilpas mange gange, kan det være, at du overvejer at investere i en pool støvsugerrobot til at tage tjansen. En støvsuger robot kan fungere enten med kabel eller med opladeligt batteri, og den kan støvsuge hele bunden af din pool. Nogle modeller kan også støvsuge siderne, så hele din pool bliver gjort ren på en gang.

Pool støvsugerrobotterne fungerer ved hjælp af et filter, som opsamler snavs og alger fra bunden af poolen.