Paddleboard

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Hvis du er på udkig efter en sjov og anderledes hobby eller fritidsaktivitet, kan paddelboard være det helt rette valg for dig. Paddelboard er en sportsgren, som er kommer til Danmark for ikke så mange år siden. Det er dog gået stærkt med at gøre paddelboardet til en del af danskernes hverdag, og paddelboardet er derfor i dag nemt at spotte rundt omkring langs de danske kyster samt ved de danske søer.

Du kan også se mere lækkert sportsudstyr og finde inspiration til en ny hobby, hvis du er på udkig efter noget andet en paddelboard.

Hvad er et paddelboard?

Et paddelboard minder på mange måder om et traditionelt surfboard. Der er dog én ting, som adskiller et paddelboard fra et surfboard. Et paddelboard er nemlig ikke beregnet til at glide gennem bølgerne på – i stedet kan du bruge dit paddelboard på en rolig vandoverflade på eksempelvis en sø. Her bruger du en paddel til et skabe fremdrift, mens du står op eller sidder på dit paddelboard.

Derfor kan et paddelboard nemt bruges under danske forhold, hvor bølgerne ikke er så store, og du får på samme tid masser af sjov ud af dit paddelboard, når du bevæger dig henover vandet.

Derfor kræver det heller ikke nogen stor øvelse at komme godt i gang med at stå på paddelboard, og det er noget, som alle hurtigt kan begynde på.

Sund motion for den vandglade naturelsker

Hvis du bor tæt på stranden, hvis havnen er lige i nærheden, eller hvis du har en smuk sø tæt på dig, kan et paddelboard være den helt rette investering for dig. Med et paddelboard har du altid mulighed for at komme ud og nyde naturen og vandet på en måde, du aldrig har haft mulighed for før.

Du kan udforske sø og hav fra vandsiden, hvor du vil få et helt andet blik på skoven eller på byen, og der ligger derfor mange gode oplevelser og venter for dig, der beslutter dig for at købe et paddelboard og gå i gang med at udforske dit lokale vandmiljø.

På samme tid er bevægelse på et paddelboard god motion, og du vil få rørt hele kroppen, når du både skal holde balancen og forsøge at komme fremad ved hjælp af padlen. Du får trænet hele overkroppen og mere til, og et paddelboard er derfor den perfekte kombination ad store oplevelser i naturen og god motion.