Pladevibrator

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

I forskellige former for byggeprojekter er det vigtigt at skabe en plan og sammenpresset overflade, der kan bygges på. Den plane overflade sikrer et stabilt byggeri, der er pænt at se på, og som bliver, hvor det skal.

Til det formål findes der ikke noget bedre værktøj en pladevibrator, som effektivt og nemt får styr på dit underlag.

I forbindelse med byggeri i privaten er meget andet værktøj også relevant, hvis du gerne vil gøre arbejdet så nemt og effektivt som muligt. Du kan læse mere og finde inspiration til indkøb af smart og praktisk værktøj.

Hvordan fungerer en pladevibrator?

En pladevibrator er en håndholdt maskine, der skubbes henover den overflade, du gerne vil gøre plan. En pladevibrator skubbes på samme måde som en plæneklipper, er det er derfor en maskine, der er nem at betjene af alle.

Pladevibratoren er udstyret med en motor, som får en plade under motoren til at vibrere. Denne plade vil være i kontakt med underlaget, og de mange kraftige vibrationer får et underlag af eksempelvis sand til at blive plant

På samme tid stamper en pladevibrator underlaget sammen, så det ikke giver sig, efter du har været over det med vibratoren.

Dette arbejde klarer en pladevibrator hurtigt og effektivt, og den gør arbejdet meget mere grundigt, end du selv vil kunne gøre ved at stampe underlaget manuelt.

Pladevibrator til terrassebyggeri

Hvis du går med planer om at bygge en ny terrasse med flotte fliser, eller hvis det er indkørslen, der trænger til en opgradering, er det vigtigt, at du får helt styr på underlaget.

Under dine fliser skal du have et lag af stabilgrus, som vil sørge for at holde dine fliser godt på plads og lede regnvand væk, mens du ovenpå gruset skal have et lag af afrettersand, der sørger for, at dine fliser kommer til at ligge helt perfekt.

Alle disse lag skal stampes godt og grundigt sammen, hvis du gerne vil have en stærk terrasse, der ikke rykker sig, efter fliserne er blevet lagt. Fliser lagt på et blødt underlag vil rykke sig, hvorfor din terrasse vil få en unaturlig form med tiden.

Derfor er det vigtigt at bruge en pladevibrator til at stampe de forskellige underlag godt sammen, så du kun behøver at lægge dine fliser én gang, og så overfladen på terrassen eller i indkørslen forbliver flot og plan de næste mange, mange år.