Kaffekværn

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Der findes ikke noget som en varm kop kaffe som det første på en travl hverdagsmorgen. Den første kop kaffe på dagen er guld værd, og det er et hyggeligt at sætte sig i sofaen eller ved køkkenbordet for at byde en ny dag velkommen i et stille og roligt tempo.

Men kaffe er naturligvis ikke bare kaffe, for der findes et væld at forskellige kaffetyper, mens der også findes et væld af forskellige metoder, du kan brygge din kaffe på.

Hvis du gerne vil være i stand til at lave en rigtig god kop kaffe derhjemme, skal du således både have nogle gode bønner og noget godt udstyr i dit køkkenskab, som giver dig mulighed for at få så meget ud af de dyrebarre bønner som muligt.

Her er bl.a. en kaffekværn helt uundværlig, hvis du gerne vil have muligheden for at lave en exceptionel kop kaffe derhjemme med en smag og en aroma, som en normal pulverkaffe ikke kan måle sig med.

At kværne kaffebønner på egen hånd er den sikreste vej til en kop velsmagende kaffe, da du får mange flere smagsaromaer ned i din kop, når du kværner bønnerne lige før brug.

Netop derfor må du naturligvis også have din egen kaffekværn, hvis du gerne vil have muligheden for at forkæle sig selv og dine gæster med en kop kaffe i verdensklasse.

Hvis du er på udkig efter andre praktiske produkter til køkkenet, kan du også kigge med her, hvor du kan finde inspiration og gode råd til både køkkenet og resten af boligen.

Hvilken kaffekværn skal du vælge?

Når du skal ud og købe en ny kaffekværn, skal du først og fremmest tænke på, hvordan du har tænkt dig at brygge kaffen. Her skal du først og fremmest kigge på, om du vil lave filterkaffe, kaffe i stempelkande eller espresso.

Hvis du hovedsageligt vil lave filterkaffe, når du har kværnet dine kaffebønner, skal de kværnede bønner ikke være for grove, men pulveret skal heller ikke være for fint.

Hvis du foretrækker at lave din kaffe som stempelkaffe, skal dine kværnede bønner være mere grove, da de ellers ikke vil fungere med en stempelkande.

Elsker du til gengæld en lækker kop espresso, skal dine bønner kværnes rigtig fint, så pulveret kan bruges af din espressomaskine.

Det skal du tænker over, når du køber en kaffekværn, fordi forskellige kaffekværne kan kværne kaffebønnerne til forskellige grovheder.