Kombiovn

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Hvis du elsker god mad, og hvis du elsker at lave den selv, kan en kombiovn være det helt rette valg for dig, når du skal ud og investere i ny ovn. Der er nemlig ingen grund til at holde fast i den gamle model, hvis du gerne vil prøve noget nyt, og hvis du gerne vil have flere muligheder for at lave lækker mad, end du har i forvejen.

En kombiovn er en ovn, der kombinere flere forskellige teknikker, og netop derfor får du en ovn, som kan mere, end din traditionelle ovn kan. På samme tid er en kombiovn en ovn, som du kender den, og du kan derfor bruge den til alle de ting, du plejer at bruge en ovn til. Du kommer med andre ord ikke til at miste funktioner, når du køber en kombiovn – du får kun nogle nye, som vil give nye muligheder i køkkenet.

En ovn er en uundværlig del af ethvert køkken – lige som mange andre ting. Hvis du er på udkig efter andre praktiske ting til dit køkken eller din bolig, kan du læse mere og finde inspiration her.

Hvilke funktioner har en kombiovn?

Med en kombiovn får du som nævnt alle de normale ovnfunktioner, du kender. Du får således både varmluft, grill og meget mere. Hertil får du dog også nogle funktioner, som en normal ovn ikke har.

Det kan eksempelvis være en mikrobølgeovns-funktion, som giver dig mulighed for at varme gårsdagens mad op på få minutter. På den måde kan du spare værdifuld bordplads ved at slå ovn og mikrobølgeovn samme i én og samme maskine.

En kombiovn kan også indeholde en dampovn, som vil give dig mange nye muligheder i køkkenet. En dampovn tilbereder din mad ved hjælp af varm damp, hvilket bl.a. vil giver en lækker og sprød skorpe, når du bager brød, mens det også vil holde din grøntsager friske og farverige, når der skal grønt på bordet.

Alt dette får du i en ovn, som ligner en helt normal ovn, og som har samme størrelse. Derfor kan du altså sagtens erstatte din gamle ovn med en ny kombiovn og installere den præcis samme sted, hvorefter du kan nyde godt af de ekstra funktioner, der vil gøre din hverdag nemmere og mere velsmagende.

Vær dog opmærksom på, at en kombiovn ikke både kan have dampovn og mikrobølgeovn, hvorfor du skal vælge, hvad du har mest behov for.