Foldebord

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Borde i den ene og den anden form er en vigtig del af alle hjem. Med gode borde får du de bedste forudsætninger for at samle venner og familie og et godt måltid og andre hyggelige aktiviteter, og det er derfor vigtigt at vælge nogle gode borde til hjemmet, som lever op til alle din krav og behov.

Med hvad gør du, hvis du ikke har plads til et stort bord i stuen eller på terrassen, og hvad gør du, når du får flere gæster end det antal, der kan sidde rundt om dit spisebord? Svaret er et foldebord, der er et praktisk møbel, der hurtigt kan give plads til alle de mennesker, du har inviteret på middag, kaffe eller fest.

Er du på udkig efter andre møbler til din bolig? Så kan du læse mere på vores hjemmeside her og finde inspiration til, hvordan du indretter din bolig med smarte møbler og meget andet.

Praktisk valg når du får gæster

Den største frygt som vært er ikke at have nok plads til alle gæsterne. Det kan dog være svært at akkommodere hele familien, hvis du eksempelvis bor i en lille lejlighed, for hvor skal du få plads til de ekstra borde til dagligt?

Det problem kan du løse ved at købe et foldebord, som kan klappes sammen til at fylde næsten ingenting, når det ikke er i brug. Du kan få foldeborde på 2 meter eller mere, men når bordet klappes sammen, vil det ikke fylde mere end en lille plade.

Derfor kan dit foldebord nemt gemmes væk i dit kælderrum eller sågar under din seng, så det altid nemt kan findes frem og give plads til 10 eller flere ekstra siddende, når du får hele familien eller alle dine venner på besøg.

Foldebord til haven

De fleste foldeborde er lavet i plast og aluminium, hvilket også gør dem gode som havemøbler. Derfor kan et foldebord både fungerer som en permanent del af din terrasse i sommermånederne, hvorefter det nemt kan klappes sammen og gemmes væk på loftet, når terrassesæsonen er forbi.

Du kan også bruge dit foldebord som supplement til dit normale havebord, når du får mange gæster, for foldebordet kan hurtigt findes frem fra eksempelvis garagen og give plads til et stort antal gæster på terrassen, hvis du gerne vil stable en ordentlig grillfest på benene med alle de mennesker, du holder af.