Barstol

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Barstolen er fast inventar rundt omkring på danske barer, diskoteker og andre beværtninger. Men barstolen har i de senere år også fundet sin vej ind i private danske hjem, hvor barstolen giver et væld af indretningsmuligheder forskellige steder i hjemmet.

Barstolen kan samme med andre møbler og produkter være med til at indrette en hyggelig og indbydende bolig. Hvis du også er på udkig efter lignende indkøb til din bolig, kan du læse mere her og finde inspiration.

Barstol til køkkenet og stuen

Barstole er høje stole, der giver helt nye muligheder i dit hjem. Det kan eksempelvis være ved et højt køkkenbord ud mod stuen i køkkenalrummet, eller det kan være ved en køkkenø i det store køkken.

Her giver barstole mulighed for at sidde komfortabelt ved det høje bord, så børnene eller dine gæster kan følge med i madlavningen, og så I kan hygge og snakke sammen, mens du sammensætter dagens menu.

I køkkenet betyder barstole mere liv, da stolene indbyder til at sidde ned og hygge i stedet for at sætte sig ind i stuen. På den måde kan barstolene fungerer som bindelede mellem køkkendelen og stuedelen i et køkkenalrum, mens stolene kan bringe liv fra stuen og ind i køkkenet i et lukket køkken.

Også i stuen kan barstolene spille en rolle. Det kan eksempelvis være ved et højbord i en krog af rummet, hvor du gerne vil skabe et mere uformelt miljø, som giver mulighed for at hygge over en god snak og en kop kaffe eller en drink.

Mulighederne med barstole er rigtig mange, og du kan bl.a. også bruge dem ved spisebordet i køkkenet, hvor de høje stole indbyder til uformelle og hurtigere måltider, da stolene er nemme at komme ind og ud af.

Dertil er barstole naturligvis også helt uundværlig, hvis du er ved at indrette dit eget barområde et sted i boligen. Her skal dine gæster have mulighed for at komme op i højde med baren og på samme tid sidde komfortabelt, og så er vi tilbage ved barstolens oprindelige formål.

Du kan også bruge barstole et væld af andre steder i din bolig, og det handler således bare om at være kreativ. Barstole kan bruges alle de steder, hvor du har et højt bord, en disk eller lignende, som du gerne vil skabe et uformelt miljø omkring med nogle komfortable, lette og stilrene stole.