Næsetrimmer

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Hår på kroppen er en del af det at være menneske, men nogle gange kan behåringen blive til en gene i det daglige, så håret må fjernes, før du kan føle dig godt tilpas igen. Sådan forholder det sig eksempelvis med næsehår, der med alderen får en tendens til at kravle lidt for langt ud af næseborene.

Synlige hår i næsen er ikke noget, alle bryder sig om, og hvis det også er noget, du døjer med, kan du fjerne dem ved hjælp af en praktisk næsetrimmer. Næsehår har en praktisk funktion i næsen, og de er derfor nødvendige for dit daglige velvære, men hvis du synes, de har vokset sig lige lovligt lange, er der intet i vejen for at trimme dem en gang imellem.

Er du også på udkig efter andre produkter til din personlige pleje eller din bolig? Så kan du kigge med her og finde en masse brugbar inspiration.

Hvordan fungerer en næsetrimmer?

En næsetrimmer er en lille barmaskine, som er designet specifik til at klippe de lange hår i din næse. Næsetrimmeren har et lille klippehoved, som nemt kan indføres i næsen, hvor klipperen hurtigt barberer de hår, der er blevet for lange.

Du skal bare stille dig op foran spejlet, og så kan du lynhurtigt få bugt med de lange hår, inden du skal på arbejde, i skole eller til fest.

Der findes flere forskellige typer af næsetrimmere, hvor nogle modeller er udviklet til også at blive brugt på øre og øjenbryn. Den bedste oplevelse og det bedste resultat får du dog ved at købe en næsetrimmer, som er udviklet specifikt til at blive brugt i næsen.

Du kan også vælge mellem næsetrimmere med eller uden genopladeligt batteri. Det er praktisk med et genopladeligt batteri, da du på den måde aldrig behøver at købe eksterne batterier til din trimmer.

En opladning i en næsetrimmer holder dog i rigtig lang tid, da maskinen kun bruges i kort tid ganske få gange om ugen, og derfor kan der gå lang tid, før du skal bruge din oplader igen. Det øger risikoen for, at din oplader bliver væk, og derfor kan en næsetrimmer uden indbygget være et godt valg for dig, der har det med at miste dine opladere, når de ikke bruges over lang tid. Med en næsetrimmer uden genopladeligt batteri skal du nemlig bare skifte engangsbatteriet, når det er løbet tørt for energi.