4 personers telt

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Campingferie vinder mere og mere frem i Danmark såvel som i udlandet. Vi finder ud af, at naturen kan noget helt særligt for os mennesker og, at vi har det godt, når vi opholder os i naturen. Naturen er den store helbreder, som man siger.

Når vi tager på tur i naturen, hvad enten det er på campingplads, sheltertur eller en tur ud i det fri, er der utroligt mange måder at gøre det på. Der er folk som tager afsted alene, og som prøver at gøre det så primitivt som muligt, for på den måde at komme tilbage til naturen. Der er også folk, som tager det helt store skyts med, når de tager ud. Så bakker de bilen op til shelteret og pakker ud til den store bålmiddag og skummadrasser til at sove på.

Det er ikke vigtigt, hvordan man opholder sig i naturen. Alle kan gøre det på deres egne præmisser, så længe de har en god oplevelse. Det eneste der er vigtigt, at vi husker, når vi færdes og opholder os i naturen er, at vi skal efterlade den i samme stand, som vi fandt den. Det vil sige, at vi skal huske at tage vores affald og andre ting med os igen.

Familien med ud i naturen

En rigtig god måde at give vores børn respekt for naturen er ved at tage dem med ud i den. For de flestes vedkommende kræver det et 4 personers telt – hvis man skal ligge i telt altså. Med et 4 personers telt har man mulighed for at tage ud i naturen sammen og opleve alle de undere, naturen har at byde en. Man kan som regel godt være fire mennesker i et 4 personers telt. Især hvis to af dem er mindre børn. Men hvis man også skal have en masse bagage med eller, hvis man er fire voksne mennesker, kan det godt begynde at knibe med pladsen. Så er det en god ide enten med et større telt, eventuelt med et stort fortelt, hvor der er plads til bagagen, eller med mindre bagage. Alternativt kan man have en lille presenning eller tilsvarende, som man kan pakke bagagen ind i, så den ikke behøver at være i teltet. Hvis dit telt har et stort fortelt, kan I også sidde her og lave mad på Trangia og spise, hvis vejret ikke skulle være med jer. Rigtig god tur!