Stepbænk

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Step op, step ned, step op, step ned. Med en stepbænk kan du få pulsen helt op at ringe, mens du træner din koordination og kondition. En stepbænk er, hvis du bruger den rigtigt og ofte, den direkte vej til vægttab og god kondition.

Med en stepbænk kan du opnå gode resultater på din træning hjemme fra privaten. Det er smart, hvis du ikke bryder dig om at træne i fitnesscentre eller at løbe en tur. Med en stepbænk har du mulighed for at klare al din træning hjemmefra, og den er ovenikøbet så lille og kompakt, at du faktisk kan træne foran fjernsynet, mens du ser din yndlingsserie.

Apropos fjernsyn, så er der jo også muligheden for, at du kan finde et godt træningsprogram, som du kan se på fjernsynet, så du har god opbakning til at gennemføre din træning. Hvis du er mere til at træne udendørs, og du har muligheden for det, kan du også sagtens tage din stepbænk udenfor, så du kan træne i solskinnet og den friske luft.

Er der forskel fra stepbænk til stepbænk?

En stepbænk er grundlæggende et trin, man kan træde op på, og træde ned fra igen. På den måde er det ligesom at gå på trapper, bare hurtigere. Trinnet på stepbænken kan på nogle modeller justeres i to eller tre forskellige højder, så du kan få et trin, der passer til lige din træningsform. Så kan du senere øge højden på trinnet, når du kommer i bedre og bedre form.

Der findes mange forskellige stepbænke og noget af det, du skal se på, inden du vælger en er, ud over højden på den, hvor skridsikkert den står på underlaget, og hvilket underlag den har på toppen, der hvor dine fødder skal ramme. Det er vigtigt, at en stepbænk står fast og sikkert og, at dine fødder ikke glider rundt på bænken. På den måde er du sikker på, at sikkerheden er så høj, som den kan blive, og dermed er der mindst mulig risiko for, at du kommer til skade, mens du træner.

Hvis du kun skal bruge din stepbænk en gang imellem og gerne vil have mulighed for at pakke den væk, når du ikke bruger den, skal du kigge efter en stepbænk, som kan klappes sammen, eller som fylder så lidt som muligt. Hvis du eksempelvis har en høj seng, kan den måske gemmes væk neden under den.