Walkie talkie

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

De fleste mennesker kender til walkie talkier, men mange tænker også, at det er noget, der hører fortiden til. Sådan er det dog bestemt ikke, for walkie talkier finder også mange anvendelsesmuligheder i den moderne verden – også selvom mobiltelefonerne i dag kan det meste.

DKK 1.770,00
in stock
Dorchdanola.dk

En walkie talkie tilbyder nemlig nogle andre muligheder end en mobiltelefon, og derfor er en walkie talkie det helt rette valg i de specifikke situationer, hvor du har behov for hurtig og pålidelige kommunikation med folk omkring dig – uden du behøver at ringe dem op.

Derfor er en walkie talkie et godt valg til bl.a. fritidsaktiviteter i naturen. Du kan også finde andet brugbart tilbehør til dine fritidsaktiviteter ved at klikke her.

Sikker og pålidelig kommunikation

En walkie talkie fungerer sammen med andre walkie talkier i nærheden, som kan finde hinanden via radioforbindelser, så indehaveren af de forskellige walkie talkier kan snakke sammen. Derfor adskiller en walkie talkie sig fra en mobiltelefon, da der er tale om radiokommunikation, så du ikke behøver at ringe op, hver gang du skal have fat i indehaverne af de andre walkie talkies i området.

På den måde kan du hurtigt kommunikere i situationer, der kræver kommunikation med menneskene omkring dig. De bedste walkie talkies har en rækkevidde på op til 12 kilometer, så du har rig mulighed for at kommunikere i forskellige situationer.

Walkie talkies har også den egenskab, at de kan indstilles på forskellige kanaler, hvilket er en fordel, hvis der er mange mennesker med mange walkie talkier, der ikke ønsker at kommunikere på den samme kanal.

I alle tilfælde vil en walkie talkie stable en sikker og pålidelig forbindelse på benene, som kan bruges til et væld af forskellige ting.

Hvad kan du bruge en walkie talkie til?

En walkie talkie er et sjovt stykke lejetøj, som alle børn og barnlige sjæle vil elske at bruge under en tur i skoven eller hjemme i haven. Men et walkie talkie sæt har også en masse praktiske anvendelsesmuligheder.

Det kan eksempelvis være på en vandretur i vildmarken, hvor en walkie talkie kan bruges til at kommunikere med andre menneske i området, hvilket kan blive guld værd i en nødsituation.

Også i mindre seriøse tilfælde er en walkie talkie brugbar som eksempelvis på motorcyklen. Her kan du tilslutte en øresnegl til din walkie talkie, så du kan snakke med din medpassager eller de andre motorcyklister, der er med på tur.