Tørretumbler

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Når det nyvaskede tøj kommer ud af din vaskemaskine, skal det naturligvis tørres, før det kan bruges igen. Til det formål har du to muligheder. Du kan vælge at bruge den klassiske tørresnor eller et tørrestativ, eller du kan vælge at bruge en tørretumbler.

En tørretumbler er et vigtigt supplement til vaskemaskinen i mange danske hjem, hvor maskinen sørger for at tørre tøj, håndklæder og meget andet på kort tid, så du slipper for at vente på en lufttørring.

Du kan også finde andre praktiske produkter til din bolig ved at klikke her. Her finder du inspiration til flere spændende indkøb, som vil gøre dit liv nemmere.

Er en tørretumbler nødvendig?

Det kommer helt an på dine behov, om det er nødvendigt med en tørretumbler. Det vil dog være et relevant bidrag til dagligdagen for alle, der har store mængder af rent vasketøj i huset.

Det kan eksempelvis være i børnefamilien, hvor der skal vaskes overtøj, undertøj og meget andet flere gange om ugen, og hvor det kan være svært at finde plads til alt det våde tøj inden døren. Her giver en tørretumbler dig mulighed for at få det rene tøj tørt på under en time, så det kan komme ind i skabet, og så det kan blive brugt igen næste dag.

Derfor er en tørretumbler også en god investering, hvis du bor i lejlighed og ikke har mulighed for at tørre uden døren. Her er det ikke så attraktivt at have vådt tøj hængende i hele stuen, og derfor er det praktisk med en tørretumbler.

Hvilken tørretumbler skal du vælge?

Når du køber ny tørretumbler, skal du kigge på kapaciteten. Hvis du har en stor familie og meget vasketøj, er det en rigtig god idé at vælge en tørretumbler, der kan tørre de samme mængder vasketøj, som der kommer ud af din vaskemaskine. Sørg derfor for at matche kapaciteten i din tørretumbler med kapaciteten i din vaskemaskine.

Dernæst er det også en god idé at kigge på forskellige funktioner, som nogle tørretumblere har, mens andre ikke har. Du kan bl.a. overveje funktionen ’reverserende tromlegang’, som betyder, at maskinen tørrer ved at dreje tromles skiftevis fra den ene side til den anden, hvilket sikrer en hurtigere tørring.

Det er også en god idé at kigge på tørretumblerens energiklasse, da tørretumblere generelt bruger meget strøm, hvorfor der er penge at spare på elregningen ved at vælge en model med et lavt energiforbrug.