Skabsfryser

Annonce

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Det er de færreste familier, der siger, at de altid har god plads i fryseren. Som forbrugere værdsætter vi at have et godt udvalg af madvarer på lager, så der altid er mulighed for gode og varierede måltider, uanset hvornår der skal laves mad.

I dag er mange også bevidste om vigtigheden af at undgå madspild. For klimaet og økonomien. Og der er fryseren et regulært teknologisk vidunder, som gør, at madvarernes holdbarhed kan forlænges i hidtil uset grad.

For økonomisk bevidste købere kan der også være meget sparet ved at skifte den gamle fryser ud med en ny og energibesparende model.

Der er derfor mange, som overvejer: Skal jeg købe en ny fryser? Og hvilken skal det være? Eller skal jeg købe en ekstra fryser udover den, jeg allerede har? Hvis du også er en af dem, så kan en moderne skabsfryser være svaret på alle dine spørgsmål.

Mange vælger en skabsfryser, når pladsen i det traditionelle køle-fryseskab ikke længere slår til. Skabsfryseren er en fleksibel løsning, som med fordel kan bruges i alle husstande, når køkkenlogistikken skal gå op.

Med produktoversigt.dk ved hånden kan du altid finde information om de hårde hvidevarer og alle de apparater, der gør hverdagen nemmere.

Skabsfryser eller fryseskab?

Det er kun et spørgsmål om ord. Og så alligevel ikke helt. Overordnet set er en skabsfryser en fryser, der er udformet som et skab – og som ikke er en kummefryser – og ikke er bygget sammen med et køleskab. 

Der er alligevel god grund til at holde øje med ordvalget. For der kan nemlig være forskel på, hvad de forskellige forhandlere kalder produktet. Hvis du kigger på markedets udbud af skabsfrysere, kan du opdage, at nogle typer sælges som fryseskabe – og andre som skabsfrysere.

Hvis du leder efter den helt rette skabsfryser, kan det være smart at søge både på ”skabsfryser” og ”fryseskab”. Der kan for eksempel være forhandlere, der sælger de mindre modeller som fryseskabe, og de større udgaver som skabsfrysere. Eller omvendt.  Andre bruger ordene helt tilfældigt.

Hvad kendetegner moderne skabsfrysere? 

Producenterne er helt bevidste om, at mange kunder stiller nye krav til de hårde hvidevarer, som før bare skulle være funktionelle. Derfor er der en del ting, som du også kan holde øje med, når du køber skabsfryser.

Wi-fi: Det er efterhånden blevet mere almindeligt, at de elektroniske apparater i huset er i forbindelse med vores telefoner og såkaldte devices. For skabsfryserens vedkommende betyder det for eksempel, at du hele tiden har mulighed for at vurdere indholdsmængden og følge med i energiforbruget.

Lydniveau: Selvom det ikke er årsag til egentlige støjgener, kan det ikke altid undgås, at en fryser vil give svage lyde fra sig. Med nogle nyere modeller af skabsfrysere er der gjort ekstra meget for at dæmpe lydniveauet. Hold øje med det i specifikationerne.

Automatisk afrimning: Afrimning er en af de kedelige vedligeholdsopgaver ved traditionelle frysere. En del moderne frysere sælges med en såkaldt no-frost-funktion, der automatisk forhindrer vedvarende rimdannelse i fryseren.

Energimærkning: Frysere er en produkttype, hvor energiforbruget kan variere meget. Selv mellem frysere i samme størrelse. Nogle er mærket med F, og andre har A+. Tjek derfor altid energimærkningen, når du køber fryser.

Skal jeg vælge en lille eller stor fryser?

Valgmuligheden er netop skabsfrysernes styrke. Skabsfryseren er den fleksible løsning mellem den helt store kummefryser og den minimale fryseboks ovenpå køleskabet.

Er husstanden lille, og har du bare brug for den ekstra plads, der gør, at du kan minimere madspildet og lægge en bedre madplan? Så er en lille skabsfryser med tre eller fire hylder måske løsningen. Den kan også nemmere installeres ved siden af – eller oven på køleskabet.

En stor fryser i fuld skabshøjde kan være svaret, hvis I har brug for stor frysekapacitet i madvarelogistikken. Den kan erstatte en eksisterende køle- og fryseskabsløsning, eller fungere som et supplement, der stadig ikke er helt så pladskrævende som en stor kummefryser.

Inspiration til køkkenet og boligen

På Produktoversigt.dk er der altid inspiration at hente for den bevidste forbruger. Siden her gør det nemt at holde overblik over de mange forskellige kategorier og produktnavne. Både nye og erfarne boligejere kan finde masser af relevant information om de mange apparater og værktøjer, som en moderne husholdning kan have gavn af.