Saftpresser

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Når landets frugttræer bugner af frisk frugt, og når udlandets plantager sender rigelige mængder af eksotiske frugt afsted til gode priser, findes der ikke noget bedre end at forvandle den friske frugt til lækker saft.

Der er få ting, der kan slå et glas friskpresset saft, og det er mange gange bedre end det, du får, når du køber en karton med saft eller juice i dit lokale supermarked. Smagen i friskpresset saft er intens og koncentreret, og det er en smag, der kun kan opleves, når saften serveres 100 % friskpresset.

Men hvis du har fået smag for de friskpressede specialiteter rundt omkring på byens caféer, ved du også alt om, hvor dyrt det hurtigt bliver, hvis du vil have et glas friskpresset saft en eller flere gange om dagen.

Derfor kan det naturligvis betale sig at lave saften på egen hånd, hvis du har fået smag for de lækre dråber. Det kan du heldigvis nemt gøre derhjemme, for med en saftpresser og lidt frugt har du alt det, du skal bruge for at lave frisk og lækker juice i høj kvalitet.

En saftpresser kaldes også for en slowjuicer, og den adskiller sig fra andre juicemaskiner ved, at frugten og saften ikke centrifugeres, hvilket giver en mere ren saft, hvor indholdet af mineraler og vitaminer ikke er blevet påvirket.

Leder du efter andre praktiske maskiner til dit køkken eller andre brugbare produkter til dit hjem? Så læs mere her, hvor vi har samlet en masse brugbar inspiration.

Hvordan virker en saftpresser?

En saftpresser er bygget med en meget kraftig motor og med en stærk kværn, som kværner alt det, du putter i maskinen. Det kværnede frugtkød bliver presset, hvorefter den friske juice vil dryppe ud i dit glas, mens frugtkødet bliver separeret og opfanget i en anden beholder, som du nemt kan tømme og gøre rent.

Det er simpelt, og det er nemt, for du skal bare tænde for maskinen og putte dine udvalgte frugter og grøntsager i, og så har du et glas med frisk og næringsrigt saft få minutter senere.

Denne proces er yderst skånsom mod frugterne og grøntsagerne, og derfor vil metoden som nævnt bevare frugternes og grøntsagernes naturlige vitaminer og mineraler, hvorfor du ikke kommer til at miste nogle af de gode grønne egenskaber, selvom du drikker dine frugter og grøntsager i form af saft i stedet for at spise dem.