Infrarød sauna

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

De fleste kender til de klassiske saunaer, som varmes op med el og lavasten. Men har du også hørt om de moderne infrarøde saunaer? Infrarøde saunaer bliver mere og mere populære rundt omkring i de danske hjem, og det er der mange gode rundt til.

Leder du efter andre praktiske produkter til din bolig, der vil forbedre din livskvalitet? Så læs mere på vores hjemmeside og find inspiration til dit næste indkøb.

Hvad er en infrarød sauna?

En infrarød sauna virker i modsætning til en traditionel sauna udelukkende med infrarød varme. En traditionel sauna virker ved at opvarme luften til en meget høj temperatur med en ovn, mens en infrarød sauna kun vil opvarme din krop via de infrarøde stråler. De infrarøde stråler er de samme, som dem, der kommer fra solen, men forskellen er, at du i en infrarød sauna kun vil blive udsat for det infrarøde frekvensområde, hvorfor du kun får alle de gavnlige stråler og ikke de skadelige.

De infrarøde stråler vil således trænge ind i din krop, hvor de vil opvarme din hud, dine led, dine sener og din knogler på komfortabel vis, uden det skader dig – tværtimod.

Derfor er en infrarød sauna også nemmere at bruge end en traditionel sauna. Her skal du ikke bakse med en varm ovn, der er lang tid om at gøre saunaen varm, og som i øvrigt bruger en masse strøm. Den traditionelle sauna skaber desuden en meget tør luft, der kradser i næsen, og som kan være hård mod huden.

Alt dette undgår du, når du køber en infrarød sauna. I den infrarøde sauna kan du mærke effekten af de infrarøde stråler kort efter, du har tændt for saunaen, og når saunaen er i gang, vil du få en helt anden oplevelse, end du får i en traditionel sauna.

Fordele ved at bruge en infrarød sauna

Der er mange sundhedsmæssige fordele forbundet med at bruge en infrarød sauna. Det gælder især for det fysiske, hvor de infrarøde stråler bl.a. vil hjælpe til at restituere din krop og dine muskler, hvor den infrarøde sauna også er et populært valg blandt sportsfolk.

En infrarød sauna kan også hjælpe på dine muskelsmerter, mens saunaerne også hjælper til at styrke dit immunforsvar, da de infrarøde stråler øger produktionen af hvide blodlegemer i din krop. Dertil vil strålerne også bidrage til bedre blodcirkulation, øget stofskifte samt give dig mange andre fysiske fordele.