Neonskilt

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Når den moderne bolig skal indrettes, har du rig mulighed for at gøre det på en unik og spændende måde. Her handler det ikke kun om at vælge farver på væggene og finde nogle lækre møbler til gulvet – der skal også være styr på alle de små ting, der gør boligen hyggelig og indbydende og helt speciel.

Her er eksempelvis lys ikke til at komme udenom, men alt lys i boligen behøver ikke være kraftigt og praktisk ovenlys i form af elpærer. Du kan også indrette din bolig med de smukke neonskilte, der vil lyse op i mørket med flotte farver og smukke former på en helt ny måde.

Hvis du er på udkig efter andre ting til din bolig, kan du kigge med her, hvor vi har samlet en masse inspiration til dit næste indkøbe til hjemmet.

Hvad er et neonskilt?

Et neonskilt er lavet af neonlys. Neonlys er en helt speciel form for lys, da det kun lyser, når der sættes en elektrisk spænding til diverse ædelgasser i en lukket beholder. Denne lukkede beholder kan eksempelvis være et glasrør, og det er netop på den måde, at de smukke neonskilte er opstået.

Et neonskilt er således lavet af et glasrør fyldt med ædelgasser, der lyser op, når der tændes for stikkontakten. Neonlys i sin rene form er rød, men der kan også tilsættes andre luftarter eller benyttes glas i andre farver for at opnå et neonskilt i eksempelvis grøn, blå eller en helt tredje eller fjerde farve.

Glasrørene kan bøjes og formes inden for alle fantasiens grænser, og derfor er neonskilte en helt unik form for både belysning og skiltning, hvorfor det ikke er overraskende, at neonskilte er yderst populære verden over inden for især reklame og skiltning.

Moderne og personlig indretning af dit hjem

I dag er neonskilte også et populært valg til private boliger, og du kan derfor også bruge et flot neonskilt til at skabe en helt særlig stemning i din bolig. Det kan eksempelvis være i stuen eller på værelset, hvor et neonskilt i varme farver vil sprede masser af hygge på en mørk aften eller en tidlig morgen.

Et neonskilt er på samme tid en unik og moderne måde at indrette din bolig på, som vil gå godt i spænd med andre moderne elementer i din bolig. Du kan sågar få lavet specialfremstillede neonskilte med en helt personlig tekst, du har udvalgt.