Bordgrill

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Når sommersolen stråler over terrassen, og når aftenen er lun og mild, findes der ikke noget bedre end at finde grillen frem. Grill er lig med ægte sommerhygge og livsnydelse, men det er desværre en fornøjelse, som kun er forbeholdt de få dage om året, hvor vejret rent faktisk er godt nok til at stå udenfor og grille.

Men sådan behøver det faktisk ikke at være, for med en praktisk bordgrill kan du nyde den gode grillstemning året rundt og i al slags vejr.

Leder du efter andet praktisk og smart udstyr til din bolig? Her kan du læse mere og blive inspireret til dit næste indkøb.

Hvad er en bordgrill?

En bordgrill er en grill, der er designet til at blive brugt inden døre. Med en bordgrill skal du nemlig hverken bruge kul eller gas, da hele opvarmningen foregår via elektricitet. En bordgrill er således en elektrisk grill, hvilket vil sige, at den er 100 % sikker at bruge på køkkenbordet, i campingvognen eller hvilket som helst andet sted, hvor du har lyst til at grille.

Derfor har du mulighed for at bruge en bordgrill året rundt, og du kan derfor sagtens stege lækre bøffer og sprøde grøntsager, selvom det regner udenfor, og selvom temperaturen er til den kolde side.

Med en bordgrill kan du bringe grillhyggen indenfor, og du behøver aldrig igen bøvle med at tænde op med beskidte gulv eller tunge gasflasker. Du skal bare sætte din bordgrill i stikkontakten og tænde, og så har du en varm grill få minutter senere.

Det er en nem og miljøvenlig måde at grille på, mens bordgrillens praktiske størrelse betyder, at du altid nemt kan have grillen med på farten, når turen går til sommerhuset eller lignende.

Nye muligheder i køkkenet

Med en bordgrill kan du grille alt det, du plejer at grille udenfor på din normale grill. Det gælder for bøffer, grøntsager, brød og så videre. Men med en bordgrill får du også en lang række nye mulighed i køkkenet.

En bordgrill er en dobbeltsidet grill, hvor du kan lukke låget nedover den mad, du griller. Du kan med andre ord grille maden på begge sider på samme tid, hvilket gør det hurtigere at stege eksempelvis en bøf. Denne funktion gør det også muligt for dig at lave lækre sprøde sandwiches eller paninis, mens du også bare kan bruge grillen til at opvarme boller eller franskbrød til morgenmaden.