Køleskab med fryser

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Et køleskab er ikke til at komme udenom i en moderne bolig, og det samme gælder i de fleste tilfælde også for en fryser. Så hvorfor ikke slå de to hårde hvidevarer sammen og købe et køleskab med fryser? Et køleskab med fryser er en praktisk investering, da du får både køler og fryser i én, hvorfor denne løsning kan være et godt valg for dig, der ikke har plads til en separat fryser.

Det er eksempelvis ofte ikke en mulighed at have en separat kummefryser i en lejlighed, og her giver et køleskab med fryser dig mulighed for alligevel at få god fryseplads i din bolig.

Er du i stedet på udkig efter andre produkter til dit køkken eller din bolig? Så læs mere her og find inspiration til dit næste indkøb.

Hvilke størrelse køleskab med fryser skal du vælge?

Når du vil købe et nyt køleskab med fryser, er det først og fremmest vigtigt at kigge på, hvad dine behov er, når det kommer til kapacitet i både køledelen og frysedelen. Her skal du både kigge på, hvor stort forholdet skal være mellem frysedelen og køledelen, og du skal kigge på, hvor meget plads du skal bruge samlet set.

Frysedelen er altid mindre end køledelen, men du kan vælge et køleskab med fryser med en forholdsvis stor fryser, hvis du har store frysebehov. Kapaciteten i både køler og fryser opgives i litermål, og du kan med fordel kigge på, hvor mange liter du har i dit nuværende køleskab og din nuværende fryser for at vurdere, om du har brug for mere eller mindre plads.

Det er upraktisk med en køler eller en fryser, der er for lille, da der i så fald skal bruges meget energi på at holde dine madvarer kolde, når skabet er fyldt helt op. På samme tid vil et alt for stort køleskab bruge unødvendigt meget energi, og derfor kan det betale sig at tænke over, hvad den rette størrelse er for dig.

Har du brug for andre funktioner?

Når du har styr på størrelsen, kan du kigge på ekstrafunktioner. Du kan eksempelvis vælge et køleskab med forskellige kølezoner, så nogle dele af køleskabet er koldere end andre og derved henvendt til specifikke madvarer. Et andet eksempel er en NoFrost funktion, der minimerer rim i fryseren.

Du kan også vælge mellem andre funktioner, så du kan finde et køleskab med fryser, der passer til dine behov.