Isterningmaskine

Annonce

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Den danske sommer er lunefuld. Hedebølgen kan være lige om hjørnet, men det er aldrig til at vide. Mange lægger en pose med isterninger i fryseren på den første sommerdag, for så aldrig at få dem brugt. Omvendt kan de være sluppet op, inden man har set sig om. Og før den næste pose er klar i fryseren – så er det blevet køligt igen.

Kommer vennerne på besøg til fest og friske drinks? Så gælder det om at have styr på alt i baren. Det skal i hvert fald ikke være på grund af serveringen, hvis festen går i stå. Og i den sammenhæng kan isterningebakken i fryseren risikere at være det svage led. Med en isterningemaskine er løsningen lige ved hånden.

Isterningemaskinen er dedikeret til sit eneste formål – at lave isterninger. Og fordi der også skal være plads til så meget andet i fryseren, så vil Isterningemaskinen næsten altid være hurtigere – uanset hvor mange af de kolde klodser, du skal bruge.

Skal du kun bruge isterninger en gang i mellem – til middagsselskabet eller solbadningen på terrassen? Så er fryseren sikkert alt, hvad du har behov for. Men er der brug for bare lidt mere end det – så er det, du bør overveje en isterningemaskine. Den garanterer en tilstrækkelig mængde og en sikker forsyning.

Til sommer og fest skal udstyret være i orden. På produktoversigt.dk kan du læse om alle de praktiske apparater og produkter, som gør arbejdet i køkkenet og boligen nemmere.

Hold hovedet koldt, når du køber isterningemaskine

Isterningemaskiner er en produkttype, hvor god forbrugerinformation virkelig kommer til sin ret. De findes i mange forskellige størrelser, og deres funktioner og ydeevne bliver opgjort på vidt forskellig vis. 

Vi har samlet nogle forhold og funktioner, som typisk bliver fremhævet angående isterningemaskiner. Noget vil du måske ikke have brug for – men andet kan være helt væsentligt og ganske praktisk.

Kapacitet: Der er store forskelle på, hvor mange isterninger, maskinerne producerer. Små kompakte maskiner laver måske en snes terninger på et kvarter. En stor maskine til restaurationsbranchen kan til gengæld lave over 100kg i døgnet. Det er også forskelligt, om det opgøres i vægt eller styk.

Tilkobling: Nogle isterningemaskiner har en indbygget vandbeholder, som skal opfyldes før brug. Andre kan direkte tilkobles en vandhane. Hvis du har bug for større mængder – eller leder efter en transportabel maskine, bør du være opmærksom på vandtilførslen.

Størrelse og design: Hvis din isterningemaskine skal stå på køkkenbordet, så gør det ikke noget, at den også er elegant. Mange maskiner kan vælges i forskellige farver, og producenterne oplyser tit de præcise mål i cm for de mindre modeller.

Isterningerne: Flere maskiner kan lave forskellige isterninger. Forskellige størrelser og alternative former. Den traditionelle kubeform er kun af mange muligheder.

Skal jeg rengøre Isterningemaskinen?

Selvom det bliver til is, er det stadig drikkevand, som isterningemaskinen arbejder med. Hygiejnen er vigtig. Derfor er det nødvendigt at udskifte vandet jævnligt og rengøre hele maskinen. Men hvis du tænker over det, er det ikke meget anderledes end den rengøring, kaffemaskinen kræver.

Ligesom kaffemaskinen og alle andre apparater, der bruger vand, kan isterningemaskinen også have brug for afkalkning. Maskinens brugsvejledning vil sandsynligvis oplyse om fremgangsmåden – og om, hvordan du i øvrigt skal vedligeholde maskinen.

Stor eller lille maskine?

De fleste husstande vil sikkert have mest glæde af en mindre model. En lille mængde isterninger vil tit være nok – netop fordi maskinen hurtigt kan lave en ny portion. Hvis du er en af de mange, som er bevidst om at drikke vand hver dag, kan det være behageligt med iskoldt vand på de varme dage. Der vil en lille maskine også være helt ideel.

Men der er også situationer, hvor en større maskine viser sin styrke. Fester på arbejdspladser, institutioner og i foreninger for eksempel. Er du den ansvarlige for baren? Eller sidder du i festudvalget? Så ved du måske, om I kunne have gavn af en fast isterningemaskine.

Find gode ideer og alternative muligheder

Havde du ikke tænkt på en isterningemaskine før? Måske er der andre nyttige produkter, du ikke vidste, du kunne bruge. Stil nysgerrigheden på produktoversigt.dk.

Siden her er den praktiske indgang til det store marked for husholdningsprodukter og apparater, værktøjer og produkter til haven.