Hængekøjestativ

Annonce

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Hvis du har en hængekøje, men ikke rigtig har noget godt sted at hænge den, kan et hængekøjestativ være løsningen. Med et hængekøjestativ kan du bruge din hængekøje lige dér, hvor du har allermest lyst til det, hvad enten det er indenfor eller udenfor.

Et hængekøjestativ kan være lavet af forskellige materialer. Det kan være af metal eller af træ, men fælles for dem er, at de står stabilt fast på jorden, så du kan ligge trygt i din hængekøje uden at være bekymret for at falde ned, eller at stativet vælter.

Med et hængekøjestativ kan du nyde solens bagen eller du kan flytte din oase ind i skyggen alt efter, hvad du har lyst til. Du kan også ligge og dase i din hængekøje, mens du ser fjernsyn i stuen. Så skal du bare huske at stille stativet på et tæppe eller lignende, så du passer på ikke at lave ridser i dit gulv.

Selvom du har passende træer i haven eller kroge i væggen, kan det alligevel godt betale sig at investere i et hængekøjestativ. Det er meget mere fleksibelt end krogene i vægge og træerne i haven. Med et hængekøjestativ, kan du flytte ud på altanen, hvis det er der, solen er.

Hvilken hængekøje passer stativet til?

Det korte svar er ”alle”. Der findes rigtig mange forskellige slags hængekøjer, som er udformet forskelligt og som har forskellige formål. En almindelig havehængekøje er ofte stor og kraftig, og enderne er spændt ud på pinde, så hængekøjen ikke klapper sammen om en, mens man ligger i den. De er også ofte vævet i de smukkeste farver. En havehængekøje vil passe perfekt til et hængekøjestativ.

Hvis du er mere den outdoorsy type, som gerne sover i hængekøje i skoven i stedet for i telt, så har du måske en hængekøje af en lidt anden støbning end en havehængekøje. Den er sandsynligvis lettere og lavet af noget meget tyndere stof. Hvis du er heldig, er der et myggenet på den også. Denne slags hængekøje, som er lavet til at tage med på tur og sove ude i den vilde natur, kan også sagtens bruges på et hængekøjestativ. Der vil nok være lidt med ophængningsmetoden, som du skal tilpasse, men det burde være til at overse, idet både køjen og stativet er lavet med det formål at hænge sammen og bære vægten af et voksent menneske. Rigtig god fornøjelse.