Frituregryde

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Alle kender til de klassiske pommes frites, som bare smager helt fantastisk, når de er tilberedt korrekt. Men det er netop problemet, for de franske kartoffelstænger er rigtig svære at tilberede ordenligt, da de skal være både smagfulde, gyldne og så selvfølgelig sprøde på samme tid.

Derfor er en frituregryde en god investering for alle, der går og drømmer om at lave de perfekte pommes frites derhjemme. Med en frituregryde vil du få et helt andet resultat, end du får, når du laver pommes frites i ovnen, for intet slår den sprødhed, kartoflerne har, når de kommer ud af en ægte frituregryde.

Med en frituregryde kan du desuden arbejde med den brandvarme olie på sikker vis, så du ikke risikerer at blive brændt af sprøjtende olie, når du placerer eksempelvis kartofler i frituregryden.

Er du på udkig efter andre smarte produkter? Læs mere på vores hjemmeside og bliv inspireret til indkøb, der vil berige dit liv på mange forskellige måder.

Hvilken frituregryde skal du vælge?

Der findes flere forskellige typer af frituregryder, som bl.a. adskiller sig på, hvor meget olie de bruger. I en helt normal frituregryde skal du forvente et olieforbrug på omkring 3 liter, men du kan også vælge andre og mere oliebesparende modeller, der bruger meget lidt olie.

Du kan finde modeller, der bruger meget lidt olie til at lave lækre pomfritter. Det lyder utroligt, men du kan faktisk lave op til 1,5 kg. pommes frites med bare én spsk. olie, hvis du vælger en af de mest effektive frituregryder.

Det er helt op til dig, om du vil lave fedtfattige pommes frites eller ej, men når du har besluttet dig, er der også andre ting, du skal tænke på. Her er bl.a. størrelsen vigtig. Du skal tænke på, hvor mange pommes frites du gerne vil være i stand til at lave til på én gang, og her er det naturligvis størrelsen på din husstand, der er afgørende. Du kan få frituregryder, der kan lave flere kilo pommes frites ad gangen, og du kan få frituregryder, der ikke kan lave pommes frites til mere end 1 eller 2 personer.

Dernæst er det en god idé at kigge på rengøringen. Hvis du vil sikre en nem rengøring af din frituregryde, skal du kigge efter en model med aftagelige dele, som kan puttes i opvaskemaskinen, så du ikke skal bakse med den fedtede frituregryde på egen hånd.