Aktivitetstæppe

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Når en lille ny kommer til verden, kan den lille ikke meget andet end at ligge på ryggen og kigge op i luften. Men derfor skal den lille naturligvis stadig have mulighed for at underholde sig selv og for at udforske verden, og netop det får barnet mulighed for at med et aktivitetstæppe.

Et aktivitetstæppe er et lille legeområde, som barnet kan placeres på i en rygliggende eller maveliggende position. Aktivitetstæppet er udstyret med én eller to arme, som spændes fast til tæppet, og som kan bruges til at hænge forskelligt legetøj fra.

Fra sin position på gulvet kan barnet række armene op og lege med alle de spændende tøjdyr og rangler, der er placeret over barnet. Derfor sikrer et aktivitetstæppe masser af underholdning for den lille, så du som forælder kan få en stille stund eller klare andet arbejde i hjemmet, mens den lille hygger sig.

Er du på udkig efter andre ting til din lille baby eller til din bolig? Så læs mere på vores hjemmeside, hvor du finder masser af brugbar information til dit næste indkøb.

Motorisk udvikling fra starten

Selvom et barn ikke kan så meget, når han eller hun kun er nogle måneder gammelt, så er barnet allerede i fuld gang med at lære og udforske verden. Det er naturligvis en udvikling, du som forælder må understøtte, og det kan du bl.a. gøre med et aktivitetstæppe.

Med et aktivitetstæppe sørger du for, at dit barn bliver stimuleret både i hjernen og i kroppen, og denne stimulering er en vigtig del af ethvert barns tidlige udvikling. Når den lille ligger på gulvet og prøver at tage fat i et tøjdyr, eller når barnet prøver at skubbe rundt med de andre sjove dele, udvikler det barnets motorik, mens barnet på samme tid lærer, hvordan verden fungerer.

Derfor er et aktivitetstæppe en rigtig god start på tilværelsen som barn, hvor legen både kan tjene som underholdning og læring.

Aktivitetstæpper med mange forskellige funktioner

Når du går på udkig efter et aktivitetstæppe, har du mange forskellige muligheder for at finde en model, der passer til netop dit barn. Du kan vælge aktivitetstæpper til drenge og til piger, du kan vælge aktivitetstæpper i forskellige størrelser, og du kan vælge aktivitetstæpper med mange forskellige funktioner.

Du kan eksempelvis vælge aktivitetstæpper med lyd og med musik, og du kan vælge et sansetæppe, som vil bidrage endnu mere til dit barns læring.