Badeværelsesspejl

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Badeværelset er af at husets vigtigst hjem, og derfor skal det naturligvis også indrettes på en funktionel og indbydende måde, så rummet bliver rart at opholde sig i til dagligt, og så det kommer til at leve op til hele familiens krav.

Her handler det ikke kun om at vælge nogle flotte fliser og de rette armaturer. Et spejl skal der også til, for et badeværelsesspejl er en vigtig del af de daglige rutiner samt af badeværelsets udtryk.

Derfor er stort set alle danske badeværelser udstyret med et badeværelsesspejl, og derfor skal du naturligvis også have et, så du kan få styr på håret, tjekke bisserne, lægge makeup og meget andet.

Hvad skal du tænke over, når du køber nyt badeværelsesspejl?

Når du går på udkig efter et nyt badeværelsesspejl, vil du hurtigt opdage, at du har rigtig meget at vælge imellem. Badeværelsesspejle adskiller sig på mange forskellige områder, og det er derfor værd at tænke lidt over, hvad dine behov egentlig er, inden du går på jagt efter et spejl.

Her skal du først og fremmest tænke på størrelse og form. Du vil have begrænset plads over håndvasken, og det er din første begrænsning. Du kan med fordel vælge er spejl, der har nogenlunde samme bredde som dit badeværelsesmøbel eller din håndvask, da dette vil skabe et visuelt tiltrækkende udtryk.

I den forbindelse skal du også tænke over form. Her er det klassiske valg et firkantet badeværelsesspejl, som vil passe godt over et stort badeværelsesmøbel. Du har dog også rige muligheder for at vælge ovale badeværelsesspejle, men disse passer bedst over en enkeltstående håndvask, hvor et lille og ovalt spejl vil skabe et elegant udtryk sammen med vasken.

Du har også mulighed for at vælge et asymmetrisk spejl, der er en god mulighed til dig, der skal indrette et badeværelse med skråvægge.

Når du har styr på formen og størrelsen af dit spejl, skal du også overveje, om du vil have ekstra funktioner i spejlet. Her er det bl.a. populært at vælge et badeværelsesspejl med lys, for det giver en helt anden effekt, når lyset kommet inde fra selve spejlet i stedet for at blive kastet nedover dig fra en loftslampe.

Derfor kan et badeværelsesspejl med lys være et godt valg for dig, der har brug for et klart udsyn i spejlet, når du eksempelvis lægger makeup.

Leder du efter andre indretningselementer til dit badeværelse og din bolig? Så læs mere her.