Ammepude

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Alle, der har prøvet at amme et barn, ved, at det kan lede til stive muskler og sågar slemme smerter, når barnet skal ligge i en komfortabel position i mors arme i mange timer hver dag. Det gælder for mødre til nyfødte babyer, der skal amme mange gange om dagen, hvorfor det kan give problemer i muskler og led, hvis ikke også mor finder en position, der er komfortabel for hele kroppen, når der skal ammes.

Til det formål findes der ikke noget bedre end en ammepude, der er designet med netop det formål at give mor de bedste forudsætninger for amme i en position, der ikke skader kroppen.

Hvis du leder efter andre praktiske indkøb til det gode familieliv, kan du kigge med blandt de andre produkter på vores hjemmeside. Læs mere og find inspiration til livet som mor og som familie generelt.

Optimal støtte under amning

Det kræver en helt speciel teknik at finde en position, der er behagelig for både mor og barn, når der skal ammes. Her skal barnet ligge godt og trygt i dine arme, så barnet får de bedste forudsætninger for at spise sig mæt i den vigtige modermælk, mens barnet på samme tid skal have mulighed for at kigge mor i øjnene, da netop amningen spiller en stor rolle i forhold til at skabe tætte bånd mellem mor og barn.

Men det er nemmere sagt end gjort, for når du har ammet 12 gange på et døgn, er skuldre, arme, ryg og nakke ved at være godt møre. Derfor er det vigtigt at aflaste dine muskler, når du ammer, og her kan en ammepude give god støtte til barnet, så du ikke skal bruge musklerne i din overkrop på at holde barnet.

En ammepude har et ergonomisk design, der er lavet til at give dig optimal støtte under amningen, så du kan nyde denne specielle tid i stedet for at blive plaget af muskelsmerter.

Vælg en ammepude til dine behov

Når du går på udkig efter en ammepude, vil du opdage, at udvalget er stort og varieret. Her finder du ammepuder i forskellige former og forskellige designs, og det er derfor værd at tænke over, hvad der passer bedst til dig.

Her skal du også tænker over, om du vil have en ammepude med fast betræk, eller om du vil have en model med aftageligt betræk for nemmere rengøring.