Vandrestav

Når du har brug for en pause fra hverdagens stres og jag, findes der ikke noget bedre end at komme ud i naturen og nyde de smukke omgivelser og den skønne ro. Derfor vælger mange at tage på vandreture i både Danmark og i udlandet, for der er noget helt specielt ved at hoppe i vandrestøvlerne og bare vandre derudaf.

Men vandrestøvler og en god rygsæk er ikke det eneste udstyr, der er vigtigt at have med på vandreturen. En vandrestav vil nemlig også være med til at gøre din tur sjovere og mere behagelig, og en vandrestav kan derfor også være det helt rette valg for dig, der planlægger en tur ud i det fri i den nærmeste fremtid.

Er du på udkig efter andet sportsudstyr? Så kan du læse med på vores hjemmeside og finde inspiration til andre sjove og sunde sportsaktiviteter.

Hvorfor vælge en vandrestav?

Det lyder måske som en overflødig ting, men der er faktisk rigtig mange fordele forbundet med at bruge en vandrestav under dine lange gåture. Derfor er en vandrestav ikke kun for pensionister, og den kan også hjælpe dig, der gerne vil have en ekstra hånd i løbet af de mange kilometer.

Det gælder både for nybegyndere og for den erfarne vandrer med stærke ben. Her vil en vandrestav bl.a. hjælpe til at holde en god rytme i din gang, hvilket også gør det nemmere for dig at holde en specifik fart, så du når hurtigere frem til dit mål.

En vandrestav hjælper dig også med at spare på kræfterne i benene, da du kan udnytte dine muskler i arme og overkrop, når du går opad.

Dertil aflaster en vandrestav dine knæ, når du går nedad bakke, mens vandrestaven også bare er en god makker i ujævnt terræn som eksempelvis en stenet bjergside, hvor du har brug for ekstra støtte.