Toiletsæder

Annonce

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Vi bruger dem alle sammen flere gange om dagen, og alligevel er det ikke noget, vi tænker særligt meget over for de fleste af os. Kun hvis man bliver nødt til at benytte et offentligt toilet, kan det være, at man skænker det en tanke. Og der er det måske endda en ret stor tanke. For de færreste af os har lyst til at sætte sig på beskidte af slagsen. Du har måske gættet det. Det handler om toiletsæder. Altså det man sætter sig på, når man sætter sig på toilettet.

De færreste af os tillægger dem mange tanker, men der er faktisk mange forskellige slags toiletsæder med smarte funktioner. Man kan også finde toiletsæder, der har sjove illustrationer på, eller som har flotte farver, så man kan finde et, der passer perfekt til ens badehåndklæder. Man kan også finde de helt neutrale i hvid eller sort plastik, uden nogen dikkedarer. Det er nok dem. der er flest af.

Et hvidt eller sort toiletsæde har også den fordel til forskel fra et i spraglede farver, at det er lettere at se, hvis det bliver beskidt. På den måde er det måske lettere at holde rent.

Apropos gøre rent, så kan man i dag få toiletsæder med funktioner, som gør det meget lettere at komme til at gøre toilettet rent omme bag toiletsædet. Funktionen hedder lift-off eller click-release, og gør det samme uanset, hvad den hedder. Lift-off funktionen muliggør at løfte hele toiletsædet af toilettet, så du kan komme til at rengøre hele kummen uden at skulle bøvle med at komme ind under sædet bagtil. Det er da smart.

Toiletsæder til børn

Små børn skal også lære at bruge et toilet, men problemet er, at deres små numser let falder ned gennem det store hul i et almindeligt toiletsæde. Derfor er det smart, at man kan få børne toiletsæder som man kan lægge ovenpå det almindelige toiletsæde, og som har et mindre hul. Ofte har børne toiletsæderne også en form for ryglæn eller håndtag, så de små børn kan holde fast. Så er der ingen risiko for, at de falder enten den ene eller den anden vej af toilettet.

Når de små børn kan føle sig trygge, er der større chance for, at de lærer at bruge toilettet i stedet for potte eller bleen. Man kan ovenikøbet få toiletsæder til børn med en trappe, så de også selv kan nå op på sædet.