Terrassevarmer

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

En terrasse er lig med ægte livsnydelse, for der findes ikke noget bedre end at komme ud og sidde under den åbne himmel, når vejret er godt. Det giver frihed og velvære at have en terrasse, og derfor handler det om at indrette den så praktisk og hyggeligt som muligt, så du kan bruge den til hver en tid.

Her handler det ikke kun om at investere i gode havemøbler og en god parasol, for hvis du gerne vil forlænge sæsonen på terrassen, er en terrassevarmer også en vigtig investering.

En terrassevarmer er en form for radiator, du kan stille ud på terrassen, så du kan blive varmet igennem, selvom det ikke er helt vildt varmt udenfor. Derfor vil en terrassevarmer give dig mulighed for at sidde udenfor på kølige sommeraftener, mens terrassevarmeren på samme tid forlænger terrassesæsonen, så du også kan sidde ude både forår og efterår.

Sammen med en terrassevarmer kan også andre ting være praktiske at have på terrassen eller i haven. Hvis du er interesseret, kan du læse mere her og finde inspiration til andre indkøb, der vil gøre livet både i og udenfor din bolig nemmere og mere komfortabelt.

Forskellige typer af terrassevarmere

Når du går på udkig efter en ny terrassevarmer, skal du først og fremmest vide, at der findes flere forskellige typer. Her kan du bl.a. vælge en terrassevarmer, der varmer op via el, hvilket har en række fordele. Når du vælger en terrassevarmer med el og infarød varmestråling, får du en fleksibel løsning, der sjældent fylder særlig meget.

Derfor kan en terrassevarmer med el nemt hænges op på eksempelvis en væg, hvor den vil give varme udover eksempelvis dit havebord. En terrassevarmer med el er dog forholdsvis dyr i drift, men den giver dig en sikker løsning, da den kan placeres væk fra børns rækkevidde, mens brandfare heller ikke er et problem.

Hvis du gerne vil have en terrassevarmer, der er billigere i drift, er en terrassevarmer med gas et godt valg. Denne type af terrassevarmer brænder gas af, hvilket vil give en effektiv varmekilde, der kan varme selv en stor terrasse op. En terrassevarmer med gas er dog et mindre sikkert valg end en terrassevarmer med el, da der er tale om levende ild. En terrassevarmer med gas risikerer at vælte, mens lange fingre fra børn risikerer at blive brændte, når denne type af terrassevarmer står frit på terrassen.