Stavblender

Stavblenderen er fast inventar i de fleste danske køkkener. Med en stavblender får du en masse gode muligheder for at lave god mad til dig selv og familien, og stavblenderen er derfor sværd at undvære, når den først er blevet en del af køkkenet.

Sammen med stavblenderen er også mange andre køkkenmaskiner uundværlige i et køkken, hvor der ofte laves mad. Du kan få et overblik over, hvilke andre køkkenmaskiner og hvilket andet inventar til boligen, der er uundværligt for at skabe et velfungerende køkken og hjem, ved at klikke her.

Hvad kan en stavblender bruges til?

En stavblender er rigtig god, når der skal pureres. Det er eksempelvis rigtig praktisk, når du vil lave en lækker suppe. Her kan du nemlig bare fylde alle de gode ingredienser direkte i gryden, hvorefter du kan sætte din stavblender i for at purere dem til en lækker og cremet suppe.

Med en stavblender får du med andre ord mulighed for at lave supper direkte i gryden, hvorfor en stavblender vil spare dig for både tid og besvær i køkkenet.

Med den kraftige motor og de hurtigt roterende knive kan du desuden blande og purere en lang række andre ingredienser i forskellige retter. Du kan eksempelvis mose og purere de kogte kartofler til en lækker kartoffelmos, eller du kan bruge stavblenderen til at blande din hjemmerørte mayonnaise, så du slipper for at få ondt i armen.

En stavblender kan også bruges til at lave smoothies og juice med. Du skal bare hælde nogle frugter eller bær i en skål med en væske, hvorefter du kan blende det hele til en lækker og sund drik på få sekunder.

Du kan også få endnu flere muligheder ved at vælge en stavblender med ekstra tilbehør. Du kan købe stavblendere med minihakker, miniblender og piskeris, som giver dig mulighed for at hakke løg og andre grøntsager, og som gør dig i stand til at mixe et væld af andre ingredienser nemt og effektivt.

På den måde kan en stavblender faktisk erstatte mange af de andre redskaber i køkkenet som eksempelvis håndmixeren eller din gamle blender. Det kan derfor være værd at kigge efter en model med diverse tilbehør, der passer til dine behov, hvis du gerne vil gøre din stavblender til et multifunktionelt køkkenredskab, der kan hjælpe overalt i køkkenet til mange forskellige formål i både det salte og det søde køkken.