Segway

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Den moderne verden byder på mange forskellige muligheder, når det kommer til transport. Her behøver du ikke længere begrænse dig til en cykel eller en scooter, for ny teknologi giver dig mulighed for at komme mellem A og B på helt nye måder, der både er sjovere og hurtigere.

Det gælder bl.a. for køretøjerne fra virksomheden Segway, der over en lang årrække har designet og udviklet et helt specielt køretøj, der giver dig mulighed for effektiv og underholdende transport i det daglige.

Er du på udkig efter andre praktiske indkøb til dit liv? Så læs mere på vores hjemmeside og få inspiration og find information.

Hvad en Segway?

En Segway er et moderne køretøj, der minder lidt om et elektrisk løbehjul. På en Segway får du nemlig en kraftig elmotor, der vil tage dig hurtigt mellem A og B, mens du på en Segway også skal stå op og holde ved styret under hele turen.

Men her stopper lighederne også, for en Segway er opbygget på en helt anden måde en et løbehjul. På en Segway får du 2 store hjul, der er placeret ved siden af hinanden på en aksel, hvorfor du kan få en mere behagelig position, end du kan på et løbehjul.

Dertil er en Segway selvbalanceret, og det unikke ved dette køretøj er, at du kan styre fremdrift med kroppen i stedet for med et gashåndtag. Når du vil køre fremad, skal du bare læne kroppen frem, og når du vil bremse, læner du kroppen tilbage. Når du vil dreje, skal du også bare læne kroppen til den ene eller den anden side, og netop dette gør det til en rigtig sjov oplevelse at køre på Segway.

Men selvom en Segway har en anderledes måde at køre på, så er den alligevel nem at betjene, og alle kan derfor hurtigt lære at suse afsted på en Segway.

Hvad kan du bruge en segway til?

En Segway kan på samme måde som et elektrisk løbehjul bruges under den daglige transport. Du kan suse afsted på din Segway på vej eller på cykelsti, og du kan opnå en relativ høj fart, hvilket gør en Segway til et effektivt køretøj, når du skal afsted på arbejde eller i skolen.

Derfor er en Segway et tiltrækkende alternativ til cyklen og bilen, da du slipper for at sidde i bilkø, mens du på samme tid får masser af fart på.